Филтри 0
Филтри 0
ARTENGO Реф. 8522192 2628211

ДАМСКИ ТЕНИС ОБУВКИ TS500, БЕЛИ

84,90 лв.
Цвят: БЯЛО / РОЗОВО / СИНЬО
  • БЯЛО / РОЗОВО / СИНЬО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха тези обувки за жени на ниво напреднали, подходящи са за игра на всякаква настилка.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Благодарение на теглото от 280 г (за размер 39).

Устойчивост на триене

Устойчива на износване каучукова подметка, подсилена в зоните на триене.

Омекотяване

Междинна подметка от пяна EVA.

Удобно използване

Вътрешни елементи от пяна за максимален комфорт.

Фиксиране на стъпалото

Горна част от 100% полиуретан за отлична поддръжка на стъпалото.

Немаркираща подметка

Немаркираща подметка, която не оставя следи по настилката.

Техническа информация

ЗАЩО ДА ИГРАЕМ СЪС СПЕЦИАЛНИ ОБУВКИ ЗА ТЕНИС?

Играта със специални обувки за тенис има няколко предимства. Придвижването по корта е различно от движението при други спортове, като бягането или фитнеса например. Когато играете тенис, вие се придвижвате с различна скорост назад и напред, надясно и наляво.

Тенис обувките осигуряват необходимата поддръжка за безопасна игра и ограничават риска от контузия. Необходимо е специално омекотяване, което да предотвратява натоварването на всички части на стъпалото.

СИСТЕМА FOREFOOT SUPPORTПодсилващите елементи в предната част на стъпалото, разположени от външната страна на обувката, осигуряват стабилно прилепване към крака при странични движения. Дизайнерският ни екип разработи ексклузивна система за поддръжка по време на игра.

ВЪТРЕШНА ЧАСТ НА ОБУВКИТЕ

Вътрешната част на обувката прилепва плътно по крака и гарантира комфорт по време на игра. Тя е разработена и одобрена от нашите екипи по проучване и развитие след сканиране на стъпалата на хиляди спортуващи и анализ на движенията на стъпалото по време на практикуване на спорта.

УСТОЙЧИВОСТ НА ТРИЕНЕ

Триенето при движение по корта и при опора ускорява износването на подметката. Освен това, повърхността на корта също е абразивна. Обувките са изпитани в лаборатория на специален уред, възпроизвеждащ въздействието върху подметката, предната част и вътрешната страна на горната част при движенията в тениса.

ТЕСТ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ

Обувките са изпитани в лаборатория на специален стандартизиран уред, възпроизвеждащ въздействието върху подметката при движенията в тениса. Колкото по-голямо е ускорението, толкова по-голям е ударът, понасян от тялото.

ТЕСТ ЗА КОМФОРТ

Обувките са тествани от представителна група потребители. Те оценяват комфорта и мекотата на обувките още при първото обуване.

Състав

Състав

Външна част: 60.0% Полиуретан, 40.0% Полиестер; Подметка: 50.0% Етиленвинил ацетат, 50.0% Изопренов каучук; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Проветрявайте редовно обувките и ги съхранявайте на сухо място.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

При лабораторните изпитания проверяваме следните характеристики: здравина на отворите и връзките, устойчивост на лепенето, токсичност, устойчивост на ултравиолетови лъчи, износване на подметката и на елементите на горната част, механични свойства след стареене. Тези обувки са тествани и одобрени от тенисисти в партньорските ни клубове.

Гаранция

2 Години