OUTSHOCK Реф. 8520511 2617383

ЗАЩИТНО БЮСТИЕ ЗА БОКС 500

54,90 лв.
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха това защитно бюстие, подходящо за редовно практикуване на бойни спортове.

ПРЕДИМСТВА

Свобода на движение

Изрязана кройка за пълна свобода на движение.

Придържане на бюста

Бюстието е с поддръжка ниво 3, адаптирано за бойни спортове.

Противоударна защита

С гъвкави и здрави подплънки за отлична защита на бюста.

Техническа информация

Бюстие 2 в 1

При бойните спортове носенето на бюстие, протектори, тениска, а понякога и кимоно, предизвиква обилно изпотяване. Екипите ни разработиха това практично бюстие 2 в 1 със система за лесно поставяне и изваждане на протекторите, за да не се налага да отивате до съблекалнята между упражненията. Защитните подплънки се фиксират с едно движение в предната част на бюстието: трябва само да поставите подплънката във външната подплата. Така обединяваме екипировката за защита и поддръжка в един продукт.

Гъвкави, здрави и отлично прилягащи по формата на бюста защитни подплънки

Подплънката е изработена от полиетилен с ниска плътност (LDPE), който осигурява едновременно гъвкавост и здравина. Тя приляга отлично към гръдната кост и ребрата, като осигурява пълна свобода при движение на ръцете и при гард. Освен това подплънката не притиска сухожилията и сгъвката. Нейната отлично прилягаща по бюста форма осигурява омекотяване и комфорт. Абсорбиране и разпръскване на ударната вълна: подплънката се разширява и сплесква, като запазва стабилното положение на бюста.

Дизайн на бюстието

Защитното бюстие 500 е адаптирано за бойни спортове и осигурява поддръжка "Ниво 3".

За оптимален комфорт, кройката на бюстието е от отлята пяна: протекторите не са в пряк контакт с кожата. За лесно изваждане и поставяне на защитните подплънки, подплатата се намира от външната страна на бюстието и не е необходимо да отивате до съблекалнята при всяко изваждане или поставяне. Проветривата мрежеста материя и много изрязаната кройка на гърба и гърдите осигуряват пълна свобода на движение.

Екипите ни представят...

Това удобно бюстие е съобразено с нуждите при бойни спортове. Няколко думи от продуктовия мениджър: "Нагръдникът не предлага оптимална защита и комфорт. Затова проведохме допитване сред жени, практикуващи бокс. Целта ни беше да изработим стилен продукт, осигуряващ ефективна защита и пълна свобода на движение. Работихме съвместно със Спортната лаборатория и проведохме редица тестове за гарантиране на адаптирана поддръжка на продукта".

Още съвети от продуктовия мениджър на Outshock

"Първите протектори и бюстиета са много важни. Добрата защита е от ключово значение за ефективността и удоволствието от бойните спортове, особено при начинаещите и при жените с по-малък бюст. Целта ни беше да създадем продукт, подходящ за момичета и жени с всякакво телосложение, адаптиран за всички бойни спортове. Това бюстие осигурява максимален комфорт дори за бразилско джиу джицу, при което играчите често са в контакт със земята."

Състав

Състав

Чашка: 100.0% Полиетилен; Подплата на чашката: 6.0% Еластан, 30.0% Полиамид, 64.0% Полиуретан; Ластична лента: 20.0% Еластан, 10.0% Полиамид, 70.0% Полиестер; Основна материя: 13.0% Еластан, 87.0% Полиестер; Подсилваща материя: 34.0% Еластан, 66.0% Полиамид

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа