Филтри 0
Филтри 0
INESIS Реф. 8520297 2616789

ЕТАЖИРАН ТИЙ 100 X 10 6 ММ, БЯЛ

3,90 лв.
Единична цена 0.39/unit
  • ЕТАЖИРАН ТИЙ 100 X 10 6 ММ, БЯЛ
  • ЕТАЖИРАН ТИЙ 100 X 10 6 ММ, БЯЛ
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Създадохме този тий за начинаещи играчи на голф, които желаят да повдигнат топката на определена височина.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Заостреният край позволява лесно забиване на тийчето в твърда почва.

Ергономичен захват

Формата на главата позволява да бъде хванат в ръка заедно с топката.

Стабилност

Формата на главата допринася за стабилността на топката.

Видимост

Избрахме ярки цветове, за да бъде тийчето видимо.

Здравина

Формата и материалът гарантират устойчивост на многократни удари.

Регулиране

Благодарение на етажирания дизайн топката винаги ще е на една и съща височина.

Техническа информация

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЕТАЖИРАН ТИЙ 100?

За да бъде топката ви винаги на едно и също разстояние от земята, етажираният тий притежава "поличка", която го фиксира на посочената височина при забиване в почвата.Предлагаме избор от 5 височини, при забито тийче (6 мм, 12 мм, 24 мм, 37 мм, 46 мм), за да задоволим изискванията на всеки играч на голф.Този етажиран тий, висок 6 мм, е подходящ за удари с хибриди или айръни. Може да се използва също и с уудове.

НОВА КОНЦЕПЦИЯ ОТ ГЛАВАТА ДО ВЪРХА

Променихме формата на нашите етажирани тийове, за да дават още по-добри резултати.Главата е релефна, за да предостави максимална стабилност на топката, както и лесно захващане едновременно на тийовете и топката в ръка при забиването им в земята.Корпусът е максимално изтънен, за да осигури визуална лекота и минимално взаимодействие с главата по време на удар.Заостреният край позволява лесно забиване на тийчето в твърда почва.

ИЗДРЪЖЛИВ И ЛЕСНО ЗАБЕЛЕЖИМ

Този етажиран тий е създаден да устои на многобройните удари от стиковете ви. Така ще го използвате отново при всеки начален удар.За да ги намирате лесно след започването на играта, избрахме ярки цветове за тийчетата, така че да бъдат добре видими.

КОНЦЕПЦИЯТА НА INESIS

Разработваме нашите продукти спрямо практическите нужди на играчите на голф. INESIS е екип от експерти в областта на голфа, който предлага висококачествени продукти, усъвършенствани благодарение на обратната връзка на потребителите.

Състав

Състав

Конструкция: 100.0% Полипропилен

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Доверяваме се напълно на играчите на голф за оценка и одобрение на нашите аксесоари за голф. Отчитаме коментарите и мненията на клиентите за даден продукт и взимаме съответните мерки, когато оценката не е задоволителна. Бихте могли да прегледате бележките на наши клиенти за този продукт, а защо не и да участвате в усъвършенстването му, изразявайки своите впечатления.