KALENJI Реф. 8518380 2609688

ШПАЙКОВЕ ЗА ЛЕКА АТЛЕТИКА AT JUMP, ЗА СКОК

114,00 лв.
Цвят: СИНЬО / ЖЪЛТО
  • СИНЬО / ЖЪЛТО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде тези шпайкове за скокове (на дължина, троен, овчарски) за вашите тренировки и състезания на писта.

ПРЕДИМСТВА

Оттласкване

Елемент от TPU за динамика при засилване и скок.

Cцепление

7 шипа за оптимално сцепление при засилване.

Омекотяване

Стелката от пяна EVA ограничава ударите при поредни скокове.

Удобно използване

Шпайковете са с повече пяна, за да осигуряват повече комфорт.

Фиксиране на стъпалото

Стоят стабилно на стъпалото благодарение на горната част и велкрото.

Техническа информация

Смяна на шиповете

Защото знаем, че не винаги имате ключ за шпайковете под ръка, обувките се предлагат с ключ шестогран. С него сменяте бързо и лесно шиповете.

Подметка, създадена от атлети

За да отговорим на специфичните нужди на атлетите, подметката на шпайковете AT JUMP е разработена с професиналисти в скока на дължина. Формата и разположението на шиповете са създадени, за да гарантират максимално сцепление, безопасност и комфорт по време на тренировки и състезания.

Комфорт и безопасност

Нашият екип е съставен от лекоатлети. Освен че са с отличните характеристики при практикуване на спорта, за нас е важно шпайковете да предлагат комфорт и безопасност.

Ето защо шпайковете предлагат повече омекотяване в зоната на петата и пръстите, както и отлична стабилност на стъпалото благодарение на полиуретановата горна част и велкрото.

Избор на размер

Пробвайте шпайковете в магазина, за да изберете подходящия размер.

Състав

Състав

Външна част: 60.0% Полиуретан, 10.0% Термопластичен полиуретан, 30.0% Полиестер; Подметка: 10.0% Синтетичен каучук, 60.0% Етиленвинил ацетат, 30.0% Термопластичен полиуретан; Вътрешна част: 40.0% Етиленвинил ацетат, 60.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Ръчно пране. Максимална температура 40°C. Ръчно пране. Максимална температура 40°C.

Съвети за съхранение

Да се съхраняват на сухо и проветриво място. За съхранение и транспортиране на обувките използвайте сак за обувки на Kalenji.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички шпайкове за лека атлетика са тествани при реални условия от представителна група потребители. Целта на тези тестове е да ни помогнат да гарантираме качествата на продуктите и да ги усъвършенстваме.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Преди да стигнат до вас, обувките са преминали множество тестове при условията, при които ще ги използвате. Ще отговорят на очакванията на най-взискателните лекоатлети.

Видеа