OUTSHOCK Реф. 8515815 2642508

ЛАПИ ЗА БОКС 500, ЧЕРНИ

84,99 лв.
Единична цена 42.5/unit
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Лапите за бокс са разработени за развиване на скоростта, силата и точността на напреднали боксьори. Предлагат се в комплект от 2 бр.

ПРЕДИМСТВА

Ергономичен захват

Широка възглавничка за по-добра позиция на ръката.

Противоударна защита

Пяна с 5 плътности от двете страни за допълнителна защита.

Устойчивост на триене

Полиуретаново покритие в зоната на удар за допълнителна устойчивост.

Фиксиране

Отлична поддръжка благодарение на велкро лентата.

Техническа информация

Стабилни лапи за бокс

Висококачествени и изключително удобни лапи за бокс, идеални за интензивни тренировки. За допълнителна стабилност е добавена допълнителна велкро лента: по този начин лапата стои стабилно на китката, дори когато боксьорът ползва ръката си между упражненията. Предвидена е мрежеста материя, която покрива пръстите и защитава на фалангите.

Комфорт и защита при интензивни тренировки

Екипите ни разработиха този продукт, отговарящ на 2 основни критерия: устойчивост - зоната за удар е с полиуретаново покритие за издръжливост на триене и износване; комфорт - задната част на лапите е снабдена с велурена възглавничка, която абсорбира енергията на нивото на китката и издържа на изпотяване. Многослойната пяна предпазва от удари и абсорбира енергията.

Дизайн на лапите за бокс

Лапите са с покритие от велур в задната част и пяна от вътрешната страна на каишката, която е в контакт с китката, за да осигурят отлично усещане при тренировка. Лапите са с ергономичен дизайн с извита форма за напълно естествено абсорбиране на ударите. В средата на подложката е предвидена малка мишена за по-лесно трениране и усъвършенстване на скоростта и точността.

Разработка на продукта

Екипите ни искаха да разработят продукт, подходящ както за треньорите, така и за трениращите. Затова дизайнерският ни екип започна да провежда допитвания и тестове за актуализиране на вътрешните норми и повишаване на нивото на качество. След това продуктът премина през вътрешен тест с 20 боксьори и тестове в реални условия съвместно с боксови клубове. По този начин екипите ни разработиха и предлагат този ергономичен, високотехнологичен и стилен продукт.

Съвети за ползване на лапите за бокс

Тренировката с лапи е задължителен етап, ако искате да напреднете в бокса. Тя се изпълнява с партньор, който посочва различни цели, които трябва да докоснете, като същевременно се движи (така последователността на ударите не е механична).

Целта е да научите комбинации от удари и да подобрите скоростта и точността си.

Комбинациите от удари могат да бъдат разнообразни, което е допълнителна мотивация.

Размери

Височина: 25 см.

Ширина: 21см.

Дебелина: 4,5 см.

Единично тегло: 650 г.

Състав

Състав

Сърцевина от пяна: 10.0% Памук, 45.0% Етиленвинил ацетат, 45.0% Полиуретанова пяна; Основна материя: 100.0% Полиуретан; Закопчаване: 100.0% Полиоксиметилен; Външна част: 35.0% Полиамид, 65.0% Полиуретан; Материя на гърба: 100.0% Полиестер; Част от пяна: 100.0% Полиуретанова пяна

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Ограничения при използване

Не нанасяйте удари с лапите.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа