KIPRUN Реф. 8556893 2989370

МЪЖКИ ОБУВКИ ЗА БЯГАНЕ KIPRUN KS900, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО

184,00 лв.
119,00 лв.
-35%
Цвят: РОЗОВО / ЧЕРНО / БЯЛО
  • РОЗОВО / ЧЕРНО / БЯЛО
  • ЧЕРВЕНО / ЖЪЛТО / БЯЛО
  • ЖЪЛТО / ЗЕЛЕНО / БЯЛО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Маратонките KIPRUN KS900 са отличен избор за бягане на дистанции до маратон.

ПРЕДИМСТВА

Сцепление

Подметка с релеф за сцепление на мокър терен.

Омекотяване

Нова пяна MFOAM за надеждно омекотяване и гарантирана реактивност.

Удобно използване

Конструкция тип "чорап" и пяна на езика и в областта на петата.

Стабилност

По-широка подметка за по-голяма контактна повърхност със земята.

Техническа информация

Нов вид пяна MFOAM

Доброто омекотяване е задължително за гарантиране на бягане без риск от травми. Ето защо нашите дизайнерски екипи разработиха нова пяна MFOAM, която е едновременно мека и динамична, за да гарантира истински комфрт километър след километър.

Изключителна стабилност

За да осигурят повече стабилност, маратонките KIPRUN KS900 са с по-широка подметка в сравнение с тази на останалите модели от гамата. Така контактната повърхност със земята е по-голяма, което допринася за повече стабилност и по-добро разпределение на енергията, особено при бягане на дълги дистанции.

Комфорт над нивото на очакванията

Конструкцията тип "чорап" и пяната в зоната на петата и езика оставят усещане за несравнима мекота. 100% от бегачите, тествали продукта, спделиха, че маратонкита осигуряват значително по-добро усещане за комфорт в сравнение с останалите модели от гамата KIPRUN.

Тегло и дроп

Тегло: 256 г за номер 42. Дроп (разлика в дебелината на подметката пета - пръсти): 8 мм.

Уникален дизайн

Нашият дизайнерски екип си постави за цел да покаже чрез визията на маратонките основното им предимство - комфорта. Вдъхновено от дюшеците, изключителното омекотяване е гарантирано от дебелата иновативна пяна в подметката.

Материалите са меки, а формите по-скоро заоблени.

С подметката MFOAM CUSHION визуалното усещане за омекотяване също е подсилено. С тези маратонки за бягане няма съмнение, че комфортът е на ниво.

Одобрени за маратон

Продуктите в DECATHLON се тестват в реални условия от спортуващи. По време на тестовете в реални условия петима бегачи използваха модела KIPRUN KS900 за подготовката си за маратон и в деня на състезанието. Всички споделиха удовлетвореността си от модела KS900, като подчертаха несравнимото омекотяване и комфорта, които осигурява на дълги дистанции.

Състав

Състав

Подметка: 32.0% Синтетичен каучук, 68.0% Етиленвинил ацетат; Външна част: 10.0% Полиуретан, 16.0% Термопластичен полиуретан, 74.0% Полиестер; Вътрешна част: 89.0% Полиуретан, 11.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Ръчно пране. Максимална температура 40°C. Ръчно пране. Максимална температура 40°C.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти на Декатлон се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Целта ни е да проверим характеристиките на продуктите, да ги усъвършенстваме и да ги одобрим, за да могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете, докато практикувате любимия си спорт.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Екипът на Kiprun включва бегачи на всякакво ниво. Всеки ден спортуваме с продуктите на Kalenji, за да ги тестваме и подобряваме. След това те се подлагат и на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Преди да стигнат до вас, те са пробягали много километри при различни дистанции - от 10 км до маратон.

Видеа