QUECHUA Реф. 8493618 2564315

ДЕТСКИ НЕПРОМОКАЕМИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ MH120 MID, № 28-34, СИНИ

54,90 лв.
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
  • СИВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип създаде тези високи непромокаеми туристически обувки. Те са идеални за децата при всякакви условия - слънце или дъжд.

ПРЕДИМСТВА

Лесно обличане/събличане

Благодарение на велкрото детето ще може лесно да ги обува и само.

Лекота

210 г за обувка номер 31.

Здравина

Лепените зони и зоните на сгъване са подсилени.

Cцепление

Формата и дължината 3 мм на грайферите осигуряват сцепление на всякакви терени.

Омекотяване

Изключителна система за омекотяване на петата. Гарантиран комфорт и дълъг живот.

Непромокаемост

Непромокаема мембрана, тествана в лабораторни и реални условия.

Техническа информация

Подметка с добро сцепление

Сцеплението на нашите подметки е категоризирано. За целта подлагаме обувките на лабораторни изпитания за определяне на коефициента на сцепление (0,6 за този модел) върху различни повърхности (гладка, неравна, суха, мокра). За да потвърдим резултатите, провеждаме и полеви тестове за оценка на качествата на подметките в планината с участието на представителна група от деца изпитатели.

ТЕСТ ЗА ВОДОУСТОЙЧИВОСТ

Тествани лабораторно и в реални условия, обувките осигуряват оптимална дишаща функция и непромокаемост. Първо се потапят във вода под въздушно налягане и се проверява дали по повърхността на обувката няма въздушни мехурчета. След това, наполовина потопени, обувките се поставят върху механичен лост, симулиращ ходене, за да се провери дали остават напълно сухи отвътре.Този модел е валидиран с тест, еквивалентен на 4 км ходене при посочените по-горе условия.

ПОДДЪРЖАНЕ НА НЕПРОМОКАЕМОСТТА

Непромокаемостта често се нарушава поради проникване на вода от горния край на обувката. За да запазите краката си сухи по-дълго, препоръчително е да използвате непромокаеми гети или минигети, които ще предпазят горния край на обувката от проникването както на вода, така и на камъчета, пясък и др.

Съветваме ви няколко пъти годишно да пръскате обувките с импрегниращ спрей, което ще възстанови първоначалната водоустойчивост и ще отстрани петната.

Какъв номер да изберете?

Изберете обувки за преходи с един номер по-големи от обичайния ви размер. Така ще си гарантирате оптимално удобство при спускане и ще избегнете набиването на пръстите. Съвети: ноктите трябва да са къси, преди всяко спускане проверявайте дали стягането на връзките предотвратява плъзгането на крака към предната част на обувката.

СЪВЕТИ ЗА ПОКУПКА

Нека детето пробва и двете обувки, изправено, с чорапите, които обува при преходи. Обърнете специално внимание на удобството в следните две зони: основата на петата и предната част на крака при слизане по наклон.

По време на пробването не трябва да има точки на стягане.

В началото носете обувките за кратки периоди, за да могат постепенно да се адаптират към крака.От интернет можете да разпечатате таблица с размери на стелките: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

СТЕЛКА, КОЯТО СЕ МАХА

Стелката може да се махне с цел по-бързо съхнене. Освен това може да се замени с ортопедична стелка.

КОНЦЕПЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ НАШЕТО НОУ-ХАУ

Световният център за концепция, дизайн и разработка на Quechua е базиран в Паси, в подножието на Монблан, в От-Савоа.

Това местоположение го предопределя като идеален сборен пункт за обмен на идеи между нашите екипи (дизайнери, продуктови инженери и мениджъри) и практикуващите спортове в природата.

Страхотно преимущество при проектирането и разработването на продукти за планински туризъм и получаване на експертен опит в областта.

Състав

Състав

Подметка: 100.0% Стирен-бутадиен-стирен; Външна част: 55.0% Полиуретан, 45.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Ръчно пране. Максимална температура 40°C. Ръчно пране. Максимална температура 40°C.

Съвети за съхранение

Да се съхраняват на сухо и проветриво място.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашата лаборатория Decathlon Sportslab, базирана в Лил, също спомага за иновациите и разработките на продуктите Quechua. Тя обединява 4 направления, всяко от които има собствено работно поле и технологични инструменти: - морфология (благодарение на 3D анализ) - изследване на движението - термокомфорт (с четири климатични камери) - поведенческо и сензорно изследване.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи. Продуктите се тестват от представителна група потребители на всеки етап от разработването им.

Видеа