NABAIJI Реф. 8797174 4806542

ОЧИЛА ЗА ПЛУВАНЕ SPIRIT, С ОГЛЕДАЛНИ СТЪКЛА, МАЛЪК РАЗМЕР, СИНЬО/ОРАНЖЕВО

31,90 лв.
Цвят: ТЮРКОАЗЕНО / БЯЛО / ЧЕРНО
  • ТЮРКОАЗЕНО / БЯЛО / ЧЕРНО
  • БЯЛО / ЧЕРНО / СИНЬО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тези очила за напреднали плувци. Осигуряват комфорт при усъвършенстване на техниката и издръжливостта.

ПРЕДИМСТВА

Ограничаване на замъгляването

Покритието против замъгляване осигурява отлична видимост по време на плуване.

Зрително поле

Един от моделите с най-голямо зрително поле от нашата гама.

Фиксиране

Тези плувни очила със странично регулиране прилягат стабилно към лицето.

Слънцезащита

Стъклата филтрират над 99% от вредните UVA и UVB лъчи.

Указания


Техническа информация

ОГРАНИЧАВАНЕ НА КОНДЕНЗА

Появата на замъгляване се дължи на различни фактори: разлика в температурата на тялото и водата, ниво на влажност и други.

Износването от триене е една от основните причини за замъгляване на стъклата.При поява на конденз потопете стъклата във водата. Така ще се образува нов защитен слой против замъгляване.

Нормално е противозамъгляващите свойства на покритието на стъклата да отслабнат с времето.Предлагаме маркер, който подновява защитния слой и увеличава живота на очилата.

ИЗБОР НА РАЗМЕР

Непропускливостта на плувните очила/маски зависи от прилягането на полата към лицето. Препоръчваме преди покупка да ги пробвате чрез теста на вакуумния ефект, без еластичната лента.

Поставете ги и притиснете леко - ако очилата/маските застанат на лицето без ластика, значи ще бъдат непропускливи във водата. С този тест можете да установите и евентуални зони на неудобство на модела по лицето.Моделът се предлага в размери S (за тесни лица) и L (за овални лица).

РЕГУЛИРАНЕ НА ОЧИЛАТА

Прилягащите към формата на лицето очила не изискват силно стягане.Прекалено стегнатите очила могат да причинят дискомфорт, да оставят следи или да доведат до навлизане на вода.Не е необходимо натискане на стъклата с ръце. За плуване без навлизане на вода е достатъчен лек вакуумен ефект.Каишките трябва да минават на 2 до 3 см над ушите. Това положение оптимизира стабилността и комфорта на очилата.

ПОДДРЪЖКА НА ОЧИЛАТА

Съветваме ви да:

изплаквате очилата (само при необходимост) с потапяне във водата;

избягвате силни водни пръски по вътрешната част на стъклата;

прибирате очилата/маските в кутията след плуване, за да предпазите стъклата (от вътрешната страна е покритието срещу замъгляване, от външната страна, за да избегнете надраскване);

избягвате да ги излагате на температура над 60°C;

не пипате и не търкате вътрешната страна на стъклата.

ЦВЯТ НА СТЪКЛАТА

Цветът на стъклата трябва да бъде съобразен с мястото на плуване и осветеността.Ако плувате на открито или в силно осветен басейн, изберете очила с опушени стъкла, за да ограничите заслепяването.Ако басейнът е слабо осветен и около него е сумрачно, например вечер през зимата, използвайте очила с прозрачни стъкла.

Плувните очила SPIRIT се предлагат с различни стъкла: огледални, опушени и прозрачни.

UV ЗАЩИТА

В съответствие с QB/T 4734-2023 всички очила Nabaiji предпазват от вредните UVA и UVB лъчи в рамките на нормална употреба, независимо от цвета на стъклата.Директното наблюдение на слънцето е опасно и може да доведе до необратимо увреждане на зрението.

Състав

Състав

Лещи: 100.0% Поликарбонат; Рамка/ шаси на ролери: 50.0% Поликарбонат, 50.0% Термопластичен полиетилен; Уплътнение: 100.0% Термопластичен полиетилен; Каишка: 100.0% Силикон

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Прибирайте очилата в калъфа им след употреба.<br /> <br /> Важно: да не се докосва вътрешната страна на стъклата, за да не се повреди покритието против замъгляване.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Очилата за плуване Nabaiji отговарят на изискванията на Регламент ЛПС 2016/425. Нашите продукти са изпитани и одобрени от независими лаборатории. Предназначени за плуване на повърхността.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Маркировката CE удостоверява, че очилата/маските отговарят на основните изисквания на съответната европейска директива и са преминали приложимите процедури по одобрение.