SOLOGNAC Реф. 8494179 2570460

ГУМЕНИ БОТУШИ ЗА ЛОВ 900 CONFORT, КАФЯВИ

199,00 лв.
Цвят: ЧЕРНО / КАФЯВО
  • ЧЕРНО / КАФЯВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Предназначени за всякакъв вид лов в гора; подходящи са и за всякакви други дейности сред природата.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Ръбът над петата позволява лесно обуване и събуване.

Сцепление

Подметката и грайферите 5 мм осигуряват много добро сцепление.

Омекотяване

Полиуретановата стелка абсорбира ударите при продължително ходене.

Удобно използване

Подметката осигурява комфорт при преходи от 15 до 20 км.

Фиксиране на стъпалото

Формата на ботушите е проектирана за по-добра стабилност на стъпалото и глезена.

Устойчивост на дива растителност

Изключителната нова формула на каучука осигурява дълготрайна издръжливост.

Техническа информация

Двоен слой каучук за оптимална здравина

Нашите ботуши RENFORT 900 притежават изключителна устойчивост на надраскване от растителността и на пробиване. Те са подсилени на глезена и с подметка от 100% каучук. Тази нова формула, разработена в сътрудничество със специализирана лаборатория, осигурява оптимална устойчивост и комфорт при лов сред агресивна и бодлива растителност. Подходящи са за всякакъв вид лов.

КОМФОРТ ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ХОДЕНЕ ПО ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН

Ловът често е свързан с продължително ходене по различни видове трудни терени. Тези подсилени ботуши, разработени съвместно с химическа лаборатория, специализирана в разработката на каучукови изделия, осигуряват отлично сцепление при движение по хлъзгави терени, както и оптимална устойчивост на контакт с гъста бодлива растителност.

ГЪВКАВОСТ, СТАБИЛНОСТ И КОМФОРТ

Основна характеристика е устойчивостта при контакт с бодлива растителност. Освен това, те трябва да осигуряват стабилна поддръжка на стъпалото при преминаване през всякакъв вид трудни терени. Тези ботуши прилягат идеално към краката и осигуряват оптимална стабилност благодарение на специалната форма, гарантираща лекота при движение по всякакви терени.

ПОДОБРЕНА ФОРМА ЗА СТАБИЛНА ПОДДРЪЖКА НА СТЪПАЛОТО

След анализ на мненията на нашите потребители, инженерните ни екипи разработиха зоната под глезена с релеф, така че да задържа петата на мястото ѝ. Кройката на глезена е леко стеснена за оптимално прилягане към крака. Това осигурява отличната стабилност на крака ви в ботуша, което е много важно при навеждане, коленичене или прекосяване на плитки потоци.

КОМФОРТ И МЕКОТА

По време на лов изминаването на 5, 10, 15, дори 20 километра на ден не е рядкост. Затова комфортът при движение е от особено значение. Новата стелка е по-мека, абсорбираща и еластична за оптимална гъвкавост и лекота при движение. Освен това инженерите ни разработиха изцяло нов каучук, който издържа на всякакви условия по време на лов.Освен това инженерите ни разработиха изцяло нов каучук, който издържа на всякакви условия по време на лов.

ОМЕКОТЯВАНЕ НА ПЕТАТА

Тези ботуши са разработени с изваждаща се стелка от полиуретан. Тя абсорбира ударите при движение. Тя намалява натоварването на стъпалото и цялостната умора при движение. тъй като силите на взаимодействие със земята при ходене намаляват. Крайният резултат е комфорт и лекота дори при продължително движение.

ДРУГО ПРЕДИМСТВО НА ИЗВАЖДАЩАТА СЕ СТЕЛКА

Инженерните ни екипи разработиха тази стелка с възможност за изваждане: по този начин можете да я изсушите много бързо, лесно и удобно. Ловът на бекаси, например, често изисква излизане два пъти в деня - сутрин и следобед. Затова изваждащата стелка е практично решение за бързо изсушаване преди повторното обуване на ботушите.

ОПТИМАЛНО СЦЕПЛЕНИЕДОРИ НА ТРУДНИ ТЕРЕНИ

Ловът на бекаси често е свързан с движение през кални терени и мокри пътища, които обикновено са хлъзгави и трудни за преминаване. Затова екипите ни разработиха тези ботуши, осигуряващи изключително сцепление благодарение на конструкцията на подметката и грайферите с дълбочина 5 мм. Те оптимизират сцеплението върху хлъзгав терен и улесняват отвеждането на калта по време на ходене.

Съвети за поддръжка

Ето няколко съвета от екипите ни за правилната грижа за ботушите. Добрата поддръжка предполага след всяко излизане сред природата да ги измивате с вода и/или неутрален сапун (избягвайте използването на твърди четки и абразивни гъби). След това ги подсушавайте с кърпа или ги оставяйте да изсъхнат на проветриво място, далеч от източници на топлина. Съхранявайте ги изправени, за да не позволите на естествения каучук да се втвърди и да се напука на сгъвките.

Запазване на непромокаемите свойства на ботушите

За да осигурите защита на ботушите си през всички сезони, ви препоръчваме няколко пъти годишно да нанасяте върху лицевата част спрей на основата на силикон (на нашия сайт предлагаме спрей за поддръжка на ботуши). Силиконът образува защитен слой върху каучука, което удължава живота на продукта. Съхранение на сухо, добре проветриво място.

Допълнителна информация за размера на ботушите

40: 1,78 кг; височина (обща 41,5 см / / 39,5 см);

41: 1,84 кг; височина (обща 42 см / / 40 см);

42: 1,90 кг височина (обща 42,5 см / / 40,5 см);

43: 1,96 кг; височина (обща 43 см, / 41 см);

44: 2,02 кг височина (обща 43,5 см / / 41,5 см);

45: 2,08 кг; височина (обща 44 см / / 42 см);

46: 2,14 кг височина (обща 44,5 см / / : 42,5 см).Грайфери 5 мм.

Обиколка на прасеца

40: 36,5 см.

41: 37,3 см.

42: 38 см.

43: 38,8 см.

44: 39,6 см.

45: 40,4 см.

46: 41,1 см.

Адаптиране към крака

За широко стъпало препоръчваме да изберете ботуши с един номер по-големи от обичайния ви размер.

Състав

Състав

Външна част: 25.0% Етилен-пропилен диен мономер каучук, 75.0% Латекс от естествен каучук; Подметка: 100.0% Латекс от стирен-бутадиен каучук; Вътрешна част: 15.0% Еластан, 65.0% Полиамид, 20.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да се съхраняват на сухо място, защитено от пряка светлина.

Ограничения при използване

Пазете от огън.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Тези ботуши са тествани от група потребители, които изминаваха с тях между 12 и 15 километра за по 4 до 5 часа в полеви условия по време на множество ловни излети.

Видеа