Филтри 0
Филтри 0
QUECHUA Реф. 8492102 2553665

ДАМСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ NH100 MID, СИВИ

36,90 лв.
Цвят: СИВО / ТЮРКОАЗЕНО
  • СИВО / ТЮРКОАЗЕНО
  • СИНЬО / СИВО
  • СИВО / КАФЯВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде обувките NH100 MID за нередовна употреба при преходи през равнинни терени, гори или край морския бряг в сухо време.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Средна височина на обувките: ограничава проникването на камъчета или клонки.

Лекота

Тегло на обувката: само 318 г за номер 39.

Устойчивост на триене

Синтетичен борд отпред, устойчив на протриване при контакт с природата.

Cцепление

Материалът на подметката и грайферите по 3,5 мм не задържат кал.

Сцепление

Подметка от термопластична гума, грайфери 3,5 мм, адаптирана за естествен терен.

Омекотяване

Омекотяване на петата с 6-мм подложка от EVA, адаптирана за естествени терени.

Удобно използване

Сваляща се стелка, която може да се замени с ортопедична стелка.

Фиксиране на стъпалото

Мека лицева част, 6 чифта връзководи и куки за стабилна поддръжка на стъпалото.

Техническа информация

СЦЕПЛЕНИЕ НА ПОДМЕТКАТА

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни проучвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигурява оптимално захващане и сцепление. Постоянните ни проучвания са насочени към създаване на обувка, осигуряваща идеален комфорт при придвижване както по мек (захващане), така и по сух терен (сцепление).

СЪЗДАДЕНИ ЗА ПРЕХОДИ

Обувките за преходи за предназначени за употреба на естествен терен. Избираме и тестваме компонентите на подметката и вътрешната част на нашите обувки така, че оптимално да подхождат за преходи по мек (горска пътека) или минерален терен (крайбрежна и камениста пътека). Употребата на обувките върху асфалтов път може да ускори износването и да причини неудобство. Не са подходящи за планински преходи.

ТЕСТОВЕ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Проведени са лабораторни тестове за одобрение по следните показатели: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсикология, устойчивост на UV лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове позволяват да се подобри качеството на продукта и да се предотврати преждевременното му износване.

Комфорт

Стремим се нашите туристически обувки да осигурят повишен комфорт на потребителите. Те се разработват с различни компоненти, гарантиращи удобство, например междинната подметка от EVA (мека термоластмаса) и петата, която е изработена също от този материал.

Стелката може да се махне за по-голяма хигиеничност (може да се пере).

КАКВИ ЧОРАПИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ОБУВКИТЕ QUECHUA NH100 MID ?

Този модел обувки са дишащи, но не достатъчно, за отвеждане на цялата влага от изпотяване. Затова се препоръчва избор на чорапи Hike 50 Mid: те съдържат памук, който абсорбира влагата, и притежават хавлиен вътрешен слой, който отвежда влагата далеч от крака. Този модел чорапи са достатъчно дълги, за да осигурят необходимата защита на глезена от триене в обувката.

Отлична комбинация, която ще предотврати появата на пришки.

Състав

Състав

Подметка: 100.0% Стирен-бутадиен-стирен; Външна част: 43.5% Полиуретан, 56.5% Полиестер; Вътрешна част: 50.0% Етиленвинил ацетат, 50.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Съветваме ви да съхранявате обувките на проветриво място, защитено от светлина и влага.

Ограничения при използване

Не са подходящи за дъжд, планински преходи и пътища (асфалт).

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Световният център за концепция, дизайн и разработка на Quechua е базиран в Паси, в подножието на Монблан, в От-Савоа. Това местоположение го предопределя като идеален сборен пункт за обмен на идеи между нашите екипи (дизайнери, продуктови инженери и мениджъри) и практикуващите спортове в природата. Страхотно преимущество при проектирането и разработването на качествени продукти за планински туризъм и получаване на експертен опит в областта.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи в природата. Нашите екипи, както и представителна група от потребители (състояща се от наши партньори, любители на планинския туризъм и клиенти), тестват продуктите на всеки етап от тяхната разработка до пускането им в продажба. Обувките са тествани по време на преход по гористи пътеки, за да се гарантира тяхното удобство и здравина.

Видеа