QUECHUA Реф. 8493370 2562736

ДАМСКИ НЕПРОМОКАЕМИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ NH100 MID, СИНИ

64,90 лв.
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
  • СИВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип създаде непромокаемите обувки NH100 Mid за неинтензивна употреба при преходи през равнинни, гористи или крайбрежни терени в дъждовно време.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Тегло на обувката: само 360 г за размер 39.

Устойчивост на триене

Синтетичен борд отпред, устойчив на протриване при контакт с природата.

Cцепление

Дизайнът на подметката и грайферите 4 мм не задържат кал.

Сцепление

Дизайнът и материалът на подметката осигуряват стабилност. Грайфери 4 мм.

Омекотяване

Гумена подметка с шестостенен релеф, адаптирана за естествени терени.

Удобно използване

Дишаща сваляща се стелка 5 мм. Яка на глезена от удобна пяна.

Непромокаемост

Непромокаема дишаща мембрана, тествана при 2-часов преход в дъжд.

Фиксиране на стъпалото

Връзване до горе на лицевата част за отлична поддръжка.

Техническа информация

СЦЕПЛЕНИЕ НА ПОДМЕТКАТА

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни проучвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигурява оптимално захващане и сцепление. Постоянните ни проучвания са насочени към създаване на обувка, осигуряваща идеален комфорт при придвижване както по мек (захващане), така и по сух терен (сцепление).

СЪЗДАДЕНИ ЗА ПРЕХОДИ

Обувките за преходи за предназначени за употреба на естествен терен. Избираме и тестваме компонентите на подметката и вътрешната част на нашите обувки така, че оптимално да подхождат за преходи по мек (горска пътека) или минерален терен (крайбрежна и камениста пътека). Употребата на обувките върху асфалтов път може да ускори износването и да причини неудобство. Не са подходящи за планински преходи.

Тест за непромокаемост

Проведени са лабораторни тестове и тестове в реални условия, за да се гарантира непромокаемостта и дишащата функция на мембраната. Първо се потапят във вода под въздушно налягане и се проверява дали по повърхността на обувката няма въздушни мехурчета. След това, наполовина потопени, обувките се поставят върху механичен лост, симулиращ ходене, за да се провери дали остават напълно сухи отвътре.

ТЕСТОВЕ ЗА НЕПРОМОКАЕМОСТ

Обувките NH100 WP Mid осигуряват непромокаемост за 2 часа преход.

Те са лабораторно тествани за 2000 сгъвания. След като изсъхнат, обувките възвръщат първоначалната си непромокаемост. Тестът за непромокаемост определя три степени на непромокаемост:

- 2000 сгъвания, около 2 часа преход

- 4000 сгъвания, около 4 часа преход

- 8000 сгъвания, около 8 часа преход

ТЕСТОВЕ ЗА ЗДРАВИНА И УСТОЙЧИВОСТ

Проведени са лабораторни тестове за одобрение по следните показатели: изскубване на връзководите и каишките, лепене, токсикология, устойчивост на UV лъчи, износване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове позволяват да се подобри качеството на продукта и да се предотврати преждевременното му износване.

ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА УПОТРЕБА

Препоръчително е обувките да се обработват няколко пъти годишно с импрегниращ спрей за възстановяване на първоначалната непромокаемост и почистване.

Какви чорапи са подходящи за непромокаемите обувки NH100 Mid?

Този модел обувки са дишащи, но не достатъчно, за отвеждане на цялата влага от изпотяване. Затова се препоръчва избор на чорапи Hike 100 Mid: те съдържат памук, който абсорбира влагата, и притежават хавлиен вътрешен слой, който отвежда влагата далеч от крака. Този модел чорапи са достатъчно дълги, за да осигурят необходимата защита на глезена от триене в обувката.

Отлична комбинация, която ще предотврати появата на пришки.

Състав

Състав

Подметка: 100.0% Бутадиен каучук; Външна част: 5.0% Еластан, 50.0% Полиамид, 30.0% Полиуретан, 15.0% Полиестер; Подплата на обувка: 30.0% Полиуретан, 70.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Съветваме ви да съхранявате обувките на проветриво място, защитено от светлина и влага.

Ограничения при използване

Не са подходящи за преходи с голяма денивелация и за асфалт.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашата лаборатория DECATHLON Sportslab също спомага за иновациите и разработките на продуктите Quechua. Тя обединява 4 направления, всяко от които има собствено работно поле и технологични инструменти: - морфология (благодарение на 3D анализ), - изследване на движението, - термокомфорт (с четири климатични камери), - поведенческо и сензорно изследване. Комфортът на обувките при ходене също е тестван.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи в природата. Нашите екипи, както и представителна група от потребители (състояща се от наши партньори, любители на планинския туризъм и клиенти), тестват продуктите на всеки етап от тяхната разработка до пускането им в продажба.

Видеа