Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8489682 2510850

ДЕТСКИ ОБУВКИ, РОЗОВИ

16,90 лв.
Цвят: РОЗОВО / БЯЛО
  • РОЗОВО / БЯЛО
  • СИВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Отличен избор за първите крачки на вашето дете - в яслата, вкъщи и на всички нови места, които открива.

ПРЕДИМСТВА

Дишане на стъпалото

Материята на обувките позволява въздухът да циркулира за по-голямо удобство.

РАЗВИВАНЕ НА АВТОНОМНОСТ

Ориентир за десен/ляв крак, закопчаване с велкро лента, ухо за издърпване.

ПСИХОМОТОРНО РАЗВИТИЕ

Изключително мека стелка и горна част.

Техническа информация

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст

Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.

Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето

Ползи за физическото развитие:

усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), стимулиране на растежа, борба със затлъстяването.Ползи за интелектуалното развитие:

изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето.


Съвети за употреба

Обувките са предназначени за употреба в затворени помещения, за предпочитане по гладки и сухи настилки. Не е необходимо да се слага чорап, за да може детското краче да е в по-добър контакт с пода. По този начин нервите по стъпалото усещат по-добре контакта със земята и детето пази по-лесно равновесие.

Характеристики на детското стъпало

Ходенето с боси крака се препоръчва за бебета, тъй като им позволява да различават по-лесно усещането на контакт с повърхността. Нервите на стъпалото спомагат да се определи къде да се разпредели тежестта на тялото, за да се запази равновесие. Обувките Domyos са широки и гъвкави и позволяват на детските крака да се развиват и укрепват без ограничения, като същевременно ги предпазват от студ и опасни повърхности. Всички наши модели са адаптирани за специфичната форма на стъпалата на най-малките.

Гимнастика за най-малките

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?

Това са активности, в които се изпълняват упражнения в игрова форма с адаптирано оборудване, водени и контролирани от инструктор. Тези маршрути се изграждат с различни по височина уреди, подходящи за най-малките (греди, стъпала, наклонени плоскости, тунели и цилиндри). Детската гимнастика се практикува от деца от 10 месеца до 6 години.

Ползи от гимнастиката

Какви са ползите от гимнастиката за най-малките?

Гимнастиката благоприятства психомоторното развитие на най-малките и развива двигателните функции, координацията и запазването на равновесие. Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.

Облекло за гимнастика

Какво е облеклото за гимнастика за най-малките?

Облеклото трябва да е удобно и съобразено със сезона: блуза с къс или дълъг панталон от мека материя, яке или горнище, за да не му е студено. За да избегнете хлъзгане върху спортните настилки, обуйте обувки Domyos.

Избор на правилен номер обувки

Как да изберете номер?

Уверете се, че детето ви носи правилния номер обувки. По-голям или по-малък номер (дори с 5 мм) не е препоръчителен. По-малкият номер може да повреди пръстите и глезена на детето или да протрие кожата, а по-големият може да промени походката и да направи пришки. Между 1 и 2 години детето сменя номера на обувките на всеки 3-4 месеца. Редовно проверявайте номера на обувките.

Състав

Състав

Подметка: 100.0% Стирен-бутадиен-стирен; Външна част: 100.0% Полиестер; Вътрешна част: 20.0% Етиленвинил ацетат, 80.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.

Ограничения при използване

Обувките Domyos са предназначени за употреба на закрито.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Обувки GSL110 на Domyos са тествани в реални условия от деца, практикуващи детска гимнастика. Всички обувки Domyos преминават технически и лабораторни тестове (например за устойчивост на износване, за сцепление и др). Всички наши продукти се произвеждат в съответствие с токсикологичните изисквания. Всички материали са доказано устойчиви и здрави.

Гаранция

2 Години

Видеа