WEDZE Реф. 8758726 4572411

МАСКА ЗА СКИ И СНОУБОРД G 500 I, ЗА ВСЯКАКВО ВРЕМЕ, СИВА

104,99 лв.
Цвят: СИВО
  • СИВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашите инженери ви предлагат маска със сменяща се плака, за да е подходяща за всякакви климатични условия. Съвместима с диоптрични очила.

ПРЕДИМСТВА

Съвместимост

Размер L може да се носи с диоптрични очила (макс. 145 мм).

Ограничаване на замъгляването

Двойна плака, третирана против замъгляване и рамка с вентилация.

Зрително поле

Цилиндрична плака, ефикасно зрително поле.

Регулиране

2 катарами за регулиране дължината на ластика.

Фиксиране

Ластична лента с широчина 40 мм и силикон.

Слънцезащита

100% защита от UV лъчи, сменяща се плака за всякакво време.

Удобно използване

Два вида ергономична пяна с различна плътност и текстил за повече комфорт.

Техническа информация

Слънцезащита

Тъй като ултравиолетовите лъчи са вредни за очите, всички наши маски предлагат 100% защита от ултравиолетови лъчи съгласно стандарт EN 174.Ски маската е най-доброто решение за защита при ски и сноуборд, защото покрива отлично очите и не позволява преминаване или отразяване на UV лъчи.

Плаки категория S1 (мъгла) и S3 (слънце) с възможност за смяна

Ски маска със сменяща се плака, за да е подходяща за всякакво време. Категория S1 (мъгла) съответства на светла плака, подходяща за лошо време. Категория S3 (слънце) съответства на тъмна плака, която позволява добра защита от слънцето. Плаката не е устойчива на надраскване.

Покритие против замъгляване

Високата защита от замъгляване е гарантирана от двойната плака, покритието от вътрешната страна и вентилацията на рамката, позволяваща проветрение на вътрешността на маската. За нормалното функциониране на вентилацията, не блокирайте вентилационните отвори, например с шал. За да запазите ефикасността на покритието против замъгляване по-дълго време, не търкайте плаката от вътрешната страна, за да я почистите, а я избършете внимателно с кръгообразни движения.

Двойна плака

Двойна плака за ограничаване на замъгляването. Въздухът между двете плаки играе ролята на термофилтър, който ограничава термичния шок между вътрешната и външната страна на маската и забавя замъгляването на вътрешната плака на маската. Вътрешната плака е обработена против замъгляване.

Цилиндрична плака

Тройна плака с цилиндрична форма. Устойчива плака от поликарбонат в средата, вътрешна плака от ацетат, сменяща се плака от гъвкав поликарбонат.

Зрително поле

Маската е с ефикасно зрително поле, което позволява да виждате добре какво се случва от двете ви страни.

Съвместимост със ски каска

Всички ски маски Wedze са създадени, за да са напълно съвместими с каските за ски на Wedze.

Съвместимост с диоптрични очила

Ски маската G 500 I размер L може да се носи с диоптрични очила с максимална широчина на рамката 145 мм. Пяната отстрани и формата на маската са съобразени с дръжките на очилата.

Ластик

Ластик от полиамид, полиестер и каучук с широчина 40 мм. Силикон против хлъзгане.

Термокомпресиран калъф

Не забравяйте да защитите маската си и най-вече плаката от надраскване. Термокомпресираният калъф е идеален за защита на маската ви от повреждане в раницата по време на ски и сноуборд.

Огледална плака

Цветното покритие на външната страна на плаката намалява преминаването на светлината, която достига до окото, което означава ограничаване на заслепяването и по-голяма зрителна яснота при ярко слънце.

Внимание, плаката не е устойчива на надраскване.

Стандарт EN -174 и ANSI

Европейският стандарт EN 174 се прилага за маски, предназначени за защита на очите при ски, сноуборд или дейности във високопланински райони. Стандартът ANSI е американски стандарт, който е по-строг от европейския по отношение на устойчивостта на удар и на външни въздействия.

Маската отговаря на двата стандарта.

Предпазване от замъгляване

При влажност ски маската се замъглява лесно.Не позволявайте проникване на вода и влага в пяната на маската, например като я поставяте върху мократа шапка или каска. Друг важен фактор за поява на замъгляване е падането в снега. Ето защо е много важно маската да изсъхне напълно през нощта, преди да я използвате отново на следващия ден.

Два размера

Изберете размер на маската в зависимост от обиколката на главата ви. За обиколка на главата до 55 см е подходящ размер S, а над 56 см - размер L.

Състав

Състав

Рамка: 100.0% Термопластичен полиуретан; Ластична лента: 33.0% Полиамид, 36.0% Синтетичен каучук, 31.0% Полиестер; Екран: 70.0% Поликарбонат, 30.0% Целулоза; Съдържа латекс.: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

След използване съхранявайте маската в калъф.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти с марката Wedze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години

Видеа