VAN RYSEL Реф. 8398148 2358135

РЪКАВИЦИ ЗА КОЛОЕЗДЕНЕ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА И ЕСЕНТА 500, ЧЕРНИ

27,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • ЖЪЛТО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Тези ръкавици, разработени от нашите инженери за колоездене през пролетта и есента, са подплатени с тънък полар, който създава приятното усещане за "втора кожа"

ПРЕДИМСТВА

Топлина

Подплата от тънък полар за защита от първите студове през пролетта и есента.

Удобно използване

Тънката еластична материя прави тези ръкавици много удобни.

Техническа информация

ТОПЛИНА

Свойството на продукта да предпазва от студ зависи от термоустойчивостта и въздухопропускливостта на материята. Колкото по-висока е термоустойчивостта на материята, толкова по-голям е и капацитетът на дрехата да запазва телесната топлина, генерирана от тялото при колоездене.

Съвети за поддръжка

Да се перат в пералня на 30°C, на програма за синтетични материи, обърнати наопаки. Да се използва малко прах за пране, Да не се добавя омекотител. Да се сушат на топло и проветриво място. Да не се сушат в сушилня. Да не се подлагат на химическо чистене. Да не се третират с хлор. Да не се поставят върху радиатор.

Състав

Състав

Длан: 6.0% Еластан, 94.0% Полиестер; Горна страна на дланта: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Основна цел на нашия екип от дизайнери, базиран в "BTWIN VILLAGE" в Лил, е подобряването на комфорта на велосипедистите чрез разработване на продукти, отговарящи на техните нужди, за предотвратяване на всякакви неудобства по време на колоездене. Крайните изделия се подлагат на строги полеви изпитания, тъй като сме убедени, че тестването в реални условия при колоездене е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме продуктите.

Гаранция

2 Години