Филтри 0
Филтри 0
QUECHUA Реф. 8559063 2945047

ДЕТСКА ТЕНИСКА ЗА ПРЕХОДИ MH100, 2-6 ГОДИНИ, ЗЕЛЕНА

10,90 лв.
8,90 лв.
-18%
  • ДЕТСКА ФОСФОРЕСЦИРАЩА ТЕНИСКА ЗА ПРЕХОДИ MH100, 2-6 ГОДИНИ, СИНЯ
Цвят: ЗЕЛЕНО
  • ЗЕЛЕНО
  • СИНЬО
  • ОХРА / КАФЯВО
  • СИНЬО / БЕЖОВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип, включващ родители на млади туристи, разработи тази тениска, която осигурява удобство и мекота на децата.И свети през нощта.

ПРЕДИМСТВА

Лесна поддръжка

Пране в пералня на 40°C, сушене на открито или в сушилня на умерена температура.

Свобода на движение

Трикотажна материя - естествено разтеглива и удобна.

Бързо изсъхване

Материята с полиестер гарантира бързо съхнене за приключения сред природата.

Устойчивост

2 години гаранция.

Техническа информация

УСТОЙЧИВОСТ НА МАТЕРИИТЕ

Тест за устойчивост на износване и протриване: например чрез лабораторни тестове проверяваме дали поларът образува топчета. Тест за запазване на цветовете: устойчивостта на боите е тествана, за да се гарантира, че при контакт със слюнка цветът няма да се промени. Тест за стареене: многократното пране не трябва да променя свойствата на тъканта, нито нейните форма, дебелина или вид.

КЪДЕ Е ПРОИЗВЕДЕНА ТЕНИСКАТА?

Разработена в нашия международен технически център в подножието на Монблан, Франция, тази тениска се изработва и произвежда от нашите партньори в Индия. Нашите партньори имат доказан експертен опит в производството на тениски. Поддържаме с тях тясно сътрудничество. Това бизнеспартньорство, основано на взаимно доверие, ни дава възможността да създаваме продукти с отлични технически характеристики и високо качество.

УСЛОВИЯ НА ТРУД

Ние гарантираме, че нашите доставчици и партньори, често намиращи се в развиващите се страни, където нашето присъствие насърчава създаването на работни места, спазват нашия етичен кодекс.

Чрез одити и благодарение на екипите на място ние гарантираме, че служителите се възползват от качествена работна среда, основана на уважение, възможност за лично развитие и опазване на околната среда.

Състав

Състав

Основна материя: 74.0% Памук, 26.0% Полиестер; Платка: 95.0% Памук, 5.0% Еластан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 40°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 40°C. Много умерено третиране.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди. Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Да се съхранява сгъната или на закачалка, на чисто и сухо място.

Ограничения при използване

Да се държи далеч от всякакви източници на топлина.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашата лаборатория Decathlon Sportslab, базирана в Лил, също спомага за иновациите и разработките на продуктите Quechua. Тя обединява 4 направления, всяко от които има собствено работно поле и технологични инструменти: - морфология (благодарение на 3D анализ) - изследване на движението - термокомфорт (с четири климатични камери) - поведенческо и сензорно изследване.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи. Продуктите се тестват от представителна група потребители на всеки етап от разработването им.