Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8389495 2235419

ПЪТЕКА ЗА БЯГАНЕ INTENSE RUN, 22 КМ/Ч, 51x150 СМ

2199,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде тази пътека, за да развиете сърдечносъдовата си функция и мускулите си с тренировки до 35 ч седмично.

ПРЕДИМСТВА

Компактност

Сгъваема пътека, колела за лесно местене.

Мултифункционалност

Максимална скорост 22 км/ч и максимален наклон 15%.

Свързване с други устройства

Съвместима с приложения Domyos Econnected и Kinomap.

Данни за тренировката

40 предварително записани програми, които можете да настройвате според нивото си

Време за монтаж

Монтира се за 60 мин от двама души.

Удобно използване

Лентата е адаптирана за бягане с големи крачки - 51x150cm

Указания


Техническа информация

ТЕГЛО И РАЗМЕРИ

Размери разгъната 178 x 89 x 151 см. Размери сгъната: 90 x 89 x 166 см. Тегло на уреда: 101 кг.Размери на опаковката: 187 x 96,7 x 35 см. Тегло с опаковка: 112 кг.

Мощност на двигателя

Уредът е тестван при максимален капацитет (22 км/ч и човек с тегло 150 кг), мощност на двигателя 2 к.с. и 1490 вата.

Средна консумация на енергия 700 вата.

Наклон 35 ч седмично

Пътеката за бягане INTENSE RUN by Domyos е предназначена за интензивно или семейно използване (до 35 ч седмично).

Капацитетът на двигателя, разнообразието от програми, дебелината на лентата за бягане и други характеристики са съобразени с нуждите на редовно трениращите. Семпла и интуитивна, тя ще ви предложи всичко, от което се нуждаете, независимо от нивото ви.

Компютър

Сензорен екран, гарантиращ лесна и интуитивна навигация за ефикасни тренировки. Визуализиране на следните показатели: време, скорост, разстояние, изгорени калории, наклон, пулс.

Компютърът е снабден с датчик Bluetooth за свързване на таблет с Econnected, две тонколони по 5 вата,

жак (3,5 мм) с кабел, вентилатор с вертикално регулиране.

40 предварително зададени програми

Пътеката предлага 40 предварително записани програми, изготвени от треньорите на Domyos, съобразени с тези 4 цели: поддържане на тонуса и формата, горене на калории, издръжливост, интервална тренировка.Всяка програма е специфична - профил, продължителност, скорост, наклон и т.н., като може лесно да се адаптира към нивото ви.

Можете да записвате данните за тренировките си, като свържете уреда с приложението Domyos E CONNECTED.

Съвместимост с приложения

За да се мотивирате, да преминете границите на възможностите си или да се забавлявате, свържете уреда към приложение Econnected или Kinomap.

С Econnected персонализирайте продължителността на програмите, създайте свои собствени интервални тренировки, изберете свое собствено предизвикателство и запишете резултатите си, за да следите напредъка си.

С Kinomap преминавате през виртуални маршрути при пълна синхронизация с вашия уред. Kinomap ще ви предложи незабравимо преживяване.

Скорост и наклон

Пътеката за бягане INTENSE RUN by Domyos е снабдена с бързи бутони за скорост и наклон.Ексклузивно - дистанционно с bluetooth ви позволява още по-прецизно регулиране на тези функциите, без да докосвате екрана.

Лесно за използване, позволяващо да бягате при пълна свобода.

Измерване на пулс

Пътеката за бягане INTENSE RUN by Domyos се продава с кардио колан, който позволява надеждно измерване на пулса по време на тренировка.

Освен това можете да параметрирате вашите показатели за още по-ефикасни тренировки - издръжливост, максимален пулс и др. Пътеката ще бъде вашият истински партньор в тренировките.

НИВО НА ШУМ

Ниското ниво на шум е важен критерий, на който обръщаме особено внимание при разработването на нашите продукти. Работим ежедневно за подобряване на този показател, за да направим употребата им още по-удобна за спортуващите и околните. Измереният шум на пътека за INTENSE RUN by Domyos при 10 км/ч без човек върху лентата е 54 Db.

СЪХРАНЕНИЕ

Пътеката INTENSE RUN е сгъваема, за да пести място при съхранение. Размерите й са определени след дълги проучвания, с цел гарантиране на най-добро съотношение компактност - стабилност.За да удължите живота на вашия фитнес уред ви съветваме да го съхранявате на сухо и чисто място.Пътеката е снабдена и с колелца за лесно местене.Преместването на пътеката се извършва в сгънато положение с помощта на ръкохватките зад компютъра.

ПРЕДИМСТВА НА ПЪТЕКАТА ЗА БЯГАНЕ

Тренировките с ходене или бягане са чудесен начин за поддържане на физическата форма, извайване на силуета и укрепване на сърдечносъдовата функция. Пътеката за бягане ви позволява да тренирате в домашни условия, независимо от климатичните условия, и да включите тренировките лесно в ежедневния си график. Позволява да адаптирате тренировките към целите си, като ги съобразявате с физическото си състояние, за да бъдат по-ефикасни и да се чувствате по-удобно.

Поддръжка и инструкции за употреба

Посетете нашия интернет сайта https://support.decathlon.bg, за да научите:

- гаранцията на закупения уред;

- монтаж, настройка и използване;

- технически проблеми;

- инструкции за използване на уреда.

Състав

Състав

Рамка/ шаси на ролери: 100.0% Стомана; Качулка: 25.0% Поливинилхлорид, 75.0% Полистирол; Опаковка: 95.0% Целулоза, 5.0% Полиестер; Дъска: 35.0% Стомана, 10.0% Месинг, 40.0% Мед, 5.0% Алуминий, 10.0% Епоксидна смола

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да се съхранява на сухо място.

Ограничения при използване

Макс. тегло на трениращия 150 кг.До 35 часа седмично.

Тестване и гаранция

Съгласие от

Отговаря на стандарти ISO 20957-1 и EN 957-6 Class S за търговска употреба до 35 ч седмично.

Гаранция за частите

2 г. гаранция за частите и сглобяването. 5 г. за металната конструкция. Предлагат се резервни части.

Видеа