WEDZE Реф. 8494064 2569965

ДЕТСКИ СКИ ГАЩЕРИЗОН 500 PNF, СИН

94,90 лв.
69,90 лв.
-26%
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
  • РОЗОВО / ВИОЛЕТОВО
  • СИНЬО
  • СИНЬО / РОЗОВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Печелите време за обличане с този практичен гащеризон, който ще запази тялото на детето ви топло и сухо през целия ден в планината.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Стабилно закрепване на ръкавиците с лентите за стягане на ръкавите.

Персонализиране

За подплата е зашит етикет, на който можете да напишете името на детето.

Здравина

От устойчив материал.външни шевове. Крачолите са подсилени в долния край.

Регулиране

Регулируеми крачоли. Регулируеми маншети.Стягане на талията.Ластик на качулката.

Топлина

Пълнеж от вата 150 г/м² - Ватирана подплата.

Непромокаемост

5000 мм воден стълб, непромокаеми основни шевове. Качулка.Гети.

Джобове

3 джоба с цип, единият от които за ски карта.

Дишане на тялото

Осигурява се от отворите - яка и ръкави. Материята не е дишаща.

Техническа информация

Изолираща вата

Термоизолацията гарантира топлинен комфорт, така че детето ви да не усеща студ или прекалена топлина. Облеклото трябва да се адаптира към степента на натоварване и външните условия. Wed'ze използва вата за изолация, за да гарантира запазване на телесната топлина. Това е синтетичен материал на основата на полиестер, който задържа въздуха в различна степен, в зависимост от дължината на влакната си. Колкото по-дебела е ватата, толкова повече въздух задържа и толкова по-добра изолация осигурява.

Импрегнирана материя

Непромокаемост се постига чрез обработка на вътрешната страна на плата. Тя не позволява проникване на вода в дрехата, като същевременно отвежда изпотяването, Така тялото ви остава сухо и топло през целия ден в планината.

Основни непропускливи шевове.

Гащеризонът е изработен от непромокаема материя, а за да гарантира отлична защита сме го снабдили и с непропускливи шевове. Шевовете на дрехата са подлепени от вътрешната страна с непромокаеми ленти, за да не позволяват проникване на вода.

Това са шевовете в зоните, които са изложени на сняг в най-голяма степен - шевовете на седалището, раменете и гърдите.

Практично решение

Често, докато играят на снега, децата губят ръкавиците си. За да ограничим този риск, снабдихме дрехата със специална система -достатъчно е да прокарате ластичната лента между палеца и показалеца, преди да я фиксирате с велкрото.

Концепция PULL N FIT

Иновационната система Pull’N Fit позволява лесно регулиране на дължината на крачолите. Достатъчно е да издърпате ластиците в джобчетата в долната част на крачолите.

Джоб за ски карта

Вече не е необходимо да изваждате картата си за лифта всеки път. Предвидили сме джоб на ръкава за ски карта, осигуряващ бърз достъп до ски съоръженията.

Персонализиране

За подплатата е зашит етикет, на който можете да напишете името на детето, за да персонализирате продукта. Така ще разпознавате бързо и лесно дрехата по време на ски, в детската градина или в училище.

Как да изберете облекло за ски?

За да предпазите тялото на детето от студ и влага, заложете на облекло от три слоя: Първи слой (термобельо), за да запазва тялото сухо. Втори слой (изолиращ), за да запазва телесната топлина. Трети слой (защитаващ), за да предпазва от климатични въздействия.

Как да изберете облекло за зимни спортове?

За да запазите тялото си по-дълго сухо и топло, заложете на облекло от няколко слоя - 1 термобельо за отвеждане на изпотяването и 2 панталон за защита от неблагоприятни климатични условия и топлина.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Пълнеж: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Платка: 100.0% Полиамид; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Съхранявайте на закачалка, за да се избегне образуването на гънки, които могат да повредят мембраната.Убедете се, че дрехата са напълно суха, преди да я приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти Wedze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години