KIPRUN Реф. 8558251 2941288

ШПАЙКОВЕ ЗА ЛЕКА АТЛЕТИКА AT MID, СИНЬО/ЧЕРНО/ЖЪЛТО

114,00 лв.
89,90 лв.
-21%
Цвят: СИНЬО / ЖЪЛТО / ЧЕРНО
  • СИНЬО / ЖЪЛТО / ЧЕРНО
  • ЧЕРНО / БЯЛО / ЖЪЛТО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде тези шпайкове за състезания на писта.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Леки обувки, които обгръщат стъпалото.

Оттласкване

Фина подложка в предната част за по-добро оттласкване.

Cцепление

Отлично сцепление благодарение на шиповете 6 мм.

Техническа информация

Търсите шайкове за бягане на писта?

Практикувате лека атлетика и търсите удобни шпайкове?Тези шпайкове са отличен избор за бягане на дистанции от 800 до 10 000 м.Съчетават комфорт, лекота и поддръжка. Мрежестата горна част отвежда изпотяването.

Леки и удобни шпайкове

Благодарение на изчистения дизайн тези шпайкове прилягат прецизно към стъпалото. Дишащи са и нямат форт, което ги прави много леки (само 130 г за номер 43). Лекотата е високо ценена от бегачите на средни разстояние на писта. За повече комфорт направихме езика много мек и гъвкав.

Достъпен продукт

Няколко думи от продуктовия мениджър: “За някои бегачи, леката атлетика е средство за оцеляване, за други (най-вече във Франция), начин за социално издигане. Всички ние нямаме еднакви очаквания, но използваме еднакви продукти. И днес се гордея, че мога да направя тези високотехнологични шпайкове достъпни за възможно най-много хора”.

Смяна на шиповете

Защото знаем, че не винаги имате ключ за шпайковете под ръка, обувките се предлагат с ключ шестогран. С него сменяте бързо и лесно шиповете.

Състав

Състав

Подметка: 28.0% Етиленвинил ацетат, 72.0% Термопластичен полиуретан; Външна част: 14.0% Полиуретан, 30.0% Термопластичен полиуретан, 46.0% Полиестер, 10.0% Полиамид; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Ръчно пране. Максимална температура 40°C. Ръчно пране. Максимална температура 40°C.

Съвети за съхранение

Да се съхраняват на сухо и проветриво място. За съхранение и транспортиране на обувките използвайте сак за обувки на Kalenji.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички шпайкове за лека атлетика са тествани при реални условия от представителна група потребители. Целта на тези тестове е да ни помогнат да гарантираме качествата на продуктите и да ги усъвършенстваме.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Преди да стигнат до вас, обувките са преминали множество тестове при условията, при които ще ги използвате. Ще отговорят на очакванията на най-взискателните лекоатлети.

Видеа