NABAIJI Реф. 8402696 2399431

СИЛИКОНОВА ПЛУВНА ШАПКА, СИНЯ С ПРИНТ

9,40 лв.
6,90 лв.
-26%
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
  • РОЗОВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тази силиконова плувна шапка, подходяща за както деца, така и за любители на екипировката с нестандартна и забавна визия.

ПРЕДИМСТВА

Лесно обличане/събличане

Шапка от мек и разтеглив силикон за лесно поставяне.

Фиксиране

Отлична стабилност: идеална за интензивно плуване и състезания на експерти.

Техническа информация

Как да изберем материята на плувната шапка?

ТЕКСТИЛ

Материята е сходна с тази на банските костюми, шапката се поставя лесно, без да опъва косата. Шевът по обиколката на главата гарантира стабилност.ПРОМАЗАН ТЕКСТИЛ

Тази разновидност на текстилната шапка също е удобна. Тя има силиконово покритие, което ограничава проникването на вода и намалява нейната разтегливост, но увеличава стабилността.СИЛИКОН

Тази шапка не е толкова удобна, но е много разтеглива: тя предлага отлична стабилност и най-висока степен на защита от навлизане на вода.

Има ли други видове плувни шапки?

Има различни алтернативи на стандартните плувни шапки, предназначени за адаптиране към индивидуалните нужди:шапки тип "brushing" - от текстил, много разтегливи;гофрирани шапки - от латекс, поставят се, без да опъват косата;шапки с допълнителен обем - силиконови шапки, чиято форма оставя повече място за прибиране на буйна коса;отляти шапки - от силикон, подходящи за състезатели;шапки от неопрен: идеален избор за плуване в открити води.

Избор на размер на плувната шапка

S, M, L, универсален размер: как да изберем подходящия за нас размер?Изборът е сравнително лесен: шапките от текстил и промазан текстил имат различни размери (S, M, L), а силиконовите шапки са с универсален размер, тъй като са много разтегливи.За ваше улеснение, можете да използвате тези насоки спрямо обиколката на главата:

XS: 50-52 см (за бебета);

S: 53-56 см;

M: 56-59 см;

L: 59-62 см;

универсален размер: 53-62 см.

Поставяне на плувната шапка

Знаете ли, че плувните шапки имат посока на поставяне.Текстилните шапки имат лента в средата, която трябва да минава от предната към задната страна на главата. При силиконовите плувни шапки, нагънатата линия (видима при свалена шапка) трябва да минава по същия начин.Поставете двете си ръце в шапката, събрани една към друга. Раздалечете ръцете и пръстите, за да направите място, и поставете шапката.Предният ръб на шапката трябва да бъде на около един пръст над веждите.

Защо трябва да носим плувна шапка?

Има две основни причини.Първо, носенето на шапка е проява на уважение към мястото, където отивате. Като прибирате косата си, вие запазвате качеството и чистотата на водата, помещенията и съоръженията: по този начин вие гарантирате хигиената на басейна.Второ, вие носите шапката заради самите вас. Шапката предпазва косата ви от контакта с вода, хлор (или друга обработка) и сол (или други замърсители).

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Силикон

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Ако шапката залепва за косата, обработвайте сухата шапка с талк преди поставяне.

Ограничения при използване

Пазете от контакт с нокти, за да не я скъсате.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години