NABAIJI Реф. 8277365 1681549

ТЕКСТИЛНА ПЛУВНА ШАПКА, РАЗМЕРИ S И L, СИНЯ

3,90 лв.
  • ТЕКСТИЛНА ПЛУВНА ШАПКА, СИНЯ
  • ТЕКСТИЛНА ПЛУВНА ШАПКА, СИНЯ
  • ТЕКСТИЛНА ПЛУВНА ШАПКА, СИНЯ
Цвят: ТЮРКОАЗЕНО
  • ТЮРКОАЗЕНО
  • ЧЕРНО
  • РОЗОВО
  • СИНЬО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тази плувна шапка, осигуряваща лесно поставяне и сваляне.

ПРЕДИМСТВА

Лесно обличане/събличане

Шапка от лека и разтеглива материя за лесно поставяне.

Фиксиране

Добра стабилност, идеална за неинтензивно плуване на начинаещи и любители.

Техническа информация

Как да изберем материята на плувната шапка?

ТЕКСТИЛ

Материята е сходна с тази на банските костюми, шапката се поставя лесно, без да опъва косата. Шевът по обиколката на главата гарантира стабилност.ПРОМАЗАН ТЕКСТИЛ

Тази разновидност на текстилната шапка също е удобна. Тя има силиконово покритие, което ограничава проникването на вода и намалява нейната разтегливост, но увеличава стабилността.СИЛИКОН

Тази шапка не е толкова удобна, но е много разтеглива: тя предлага отлична стабилност и най-висока степен на защита от навлизане на вода.

Има ли други видове плувни шапки?

Има различни алтернативи на стандартните плувни шапки, предназначени за адаптиране към индивидуалните нужди:шапки тип "brushing" - от текстил, много разтегливи;гофрирани шапки - от латекс, поставят се, без да опъват косата;шапки с допълнителен обем - силиконови шапки, чиято форма оставя повече място за прибиране на буйна коса;отляти шапки - от силикон, подходящи за състезатели;шапки от неопрен: идеален избор за плуване в открити води.

Избор на размер на плувната шапка

S, M, L, универсален размер: как да изберем подходящия за нас размер?Изборът е сравнително лесен: шапките от текстил и промазан текстил имат различни размери (S, M, L), а силиконовите шапки са с универсален размер, тъй като са много разтегливи.За ваше улеснение, можете да използвате тези насоки спрямо обиколката на главата:

XS: 50-52 см (за бебета);

S: 53-56 см;

M: 56-59 см;

L: 59-62 см;

универсален размер: 53-62 см.

Поставяне на плувната шапка

Знаете ли, че плувните шапки имат посока на поставяне.Текстилните шапки имат лента в средата, която трябва да минава от предната към задната страна на главата. При силиконовите плувни шапки, нагънатата линия (видима при свалена шапка) трябва да минава по същия начин.Поставете двете си ръце в шапката, събрани една към друга. Раздалечете ръцете и пръстите, за да направите място, и поставете шапката.Предният ръб на шапката трябва да бъде на около един пръст над веждите.

Защо трябва да носим плувна шапка?

Има две основни причини.Първо, носенето на шапка е проява на уважение към мястото, където отивате. Като прибирате косата си, вие запазвате качеството и чистотата на водата, помещенията и съоръженията: по този начин вие гарантирате хигиената на басейна.Второ, вие носите шапката заради самите вас. Шапката предпазва косата ви от контакта с вода, хлор (или друга обработка) и сол (или други замърсители).

Състав

Състав

Основна материя: 20.0% Еластан, 80.0% Полиамид

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Ограничения при използване

Плувните шапки не са непромокаеми.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години