Иновации

За екипите на Декатлон иновациите са приоритет, за да можем да правим удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора без значение дали са начинаещи или експерти.

От 1976 година не спираме да разработваме, тестваме, анализираме и въвеждаме иновации в нашите продукти, за да ви помагаме да отбелязвате нови спортни постижения, да тренирате още по-ефикасно или да откривате нови спортове.

Иновациите в цифри

3 600

подобрения годишно

300

дизайнери

800

инженери

50

патента годишно

3 000

прототипа годишно

От спортуващи за спортуващи

Иновациите се раждат благодарение на всички атлети

Спортуващите са в центъра на нашата дейност, затова ги наблюдаваме, когато практикуват любимите си спортове, вслушваме се в обратната им връзка и я анализираме с нашите продуктови мениджъри, дизайнери и инженери, за да създаваме продукти, които ще отговорят на нуждите и очакванията на най-взискателните от вас. За нас остават ключови комфортът, удоволствието, безопасността и лесната употреба на спортната екипировка.

Примери за иновативни продукти:

МАСКА ЗА ШНОРХЕЛИНГ НА ПОВЪРХНОСТТА, EASYBREATH

EASYBREATH е първата по рода си маска за шнорхелинг, осигуряваща на гмуркача същите видимост и дишане като на сушата.
Благодарение на панорамната видимост и възможността за дишане през носа и устата подводният свят става още по-достъпен с маската за шнорхелинг Easybreath.

ПАЛАТКА ЗА КЪМПИНГ 2 SECONDS, FRESH&BLACK

Импровизиран уикенд? Дизайнерите ни работиха усилено за създаването на тази двуместна палатка, която се разпъва за минути. Гарантирана мобилност.
Осигурете си комфорт: просторно спално, висок таван. Заложете на технологията Fresh&Black, за да спите на хладно и тъмно. Насочващата система ви спестява притесненията на тръгване.

ДЕТСКА ТРОТИНЕТКА B1, STRUCTURE

Забавна и интуитивна, тротинетката B1 е с 3 колела, за деца от 80 см до 1,15 м, нетърпеливи да открият първите си забавни емоции от карането.
Благодарение на уникалната система за управление B1 е първата тротинетка, която помага на детето да се научи да кара, улеснява траекториите и съпътства психомоторното развитие на най-малките.