Уважаеми клиенти, молим да имате предвид, че поради големия обем от пратки, срока за доставка в област Варна може да бъде удължен с до 48 часа над стандартния срок за доставка.
Моля, първо изберете дума за търсене, преди да кликнете върху "Търсене".
Моля, първо изберете дума за търсене, преди да кликнете върху "Търсене".
Echange et remboursement

Размислили сте за своята покупка?
Имате 30 дни, за да я върнете!

*Валидно за всички продукти, закупени онлайн.

Имате право да се откажете от настоящия договор за покупко-продажба и да върнете закупена стока, без да посочвате причини за това, в срок до 30 календарни дни, считано от датата на получаване на съответната стока.

В случай, че не спазите процедурата посочена по-долу и не ни предоставите нужната информация относно вашата поръчка, не можем да възстановим заплатената от вас сума или да заменим желания продукт.

При заявяване на рекламация, е нужно да спазите процедурата по-долу. Ако върнатият продукт не отговаря на условията ни за гаранционно връщане , Декатлон България си запазва правото да не уважи заявената от вас рекламация.

Какво да направите?

1
Влезте в своя профил и попълнете формата за връщане.
2
Пакетирайте и пригответе своята пратка.
3
Изпратете продукта за връщане.
4
Получете парите си обратно.


Внимание: Куриерската услуга за връщане на продукта е за сметка на потребителя.


1

За да заявите желанието си за връщане, трябва да попълите онлайн формата във Вашия профил. Може да я намерите в менюто "Онлайн поръчки".

2

Моля да приложите попълнения формуляр при опакования продукт за връщане. Пратки без разпечатан формуляр или без написан на хартия номера на поръчката не могат да бъдат обработени.

3

Очакваме да ни изпратите обратно продуктите с предпочитана от Вас куриерска фирма на следния адрес:
Получател: Декатлон България - База МиБМ Експрес;
гр. Русе 7000, ул. ген. Радецки 18 /кръстовище с ул. Пристанищна/.

4

Ако сте заплатили с наложен платеж: Колегите от нашия контактен център, ще се свържат с Вас, за да ни предоставите банкова сметка, по която да възстановим заплатената от Вас сума.
Ако сте заплатили онлайн: Сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.

Моля да имате предвид, че възстановяването на сумата за върнатите от Вас продукти, се извършва до 14 работни дни след получаването на продуктите в нашия склад.


* Декатлон запазва право си да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни предоставите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

* Декатлон България ЕООД запазва правото си да променя настоящите условия, за което ще публикува уведомление на интернет адрес www.decathlon.bg. Всички изменения ще се прилагат за нови договори, сключени след деня, в който промените влизат в сила.


как се попълва формулярът за връщане?