Поръчки, направени след 13.03.2020 г., могат да имат временно забавяне поради технически проблеми, съчетани със задържане на доставките при преминаване на границите на страната ни.
Echange et remboursement

Размислили сте за своята покупка?
Имате 30 дни, за да я върнете!

*Валидно за всички продукти, закупени онлайн.

Имате право да се откажете от настоящия договор за покупко-продажба и да върнете закупена стока, без да посочвате причини за това, в срок до 30 календарни дни, считано от датата на получаване на съответната стока.

В случай, че не спазите процедурата посочена по-долу и не ни предоставите нужната информация относно вашата поръчка, не можем да възстановим заплатената от вас сума или да заменим желания продукт.

При заявяване на рекламация, е нужно да спазите процедурата по-долу. Ако върнатият продукт не отговаря на условията ни за гаранционно връщане , Декатлон България си запазва правото да не уважи заявената от вас рекламация.

Какво да направите?

1
Влезте в своя профил и попълнете формата за връщане.
2
Пакетирайте и пригответе своята пратка.
3
Изпратете продукта за връщане.
4
Получете парите си обратно.


Внимание: Куриерската услуга за връщане на продукта е за сметка на потребителя.


1

За да заявите желанието си за връщане, трябва да попълите онлайн формата във Вашия профил. Може да я намерите в менюто "Онлайн поръчки".

2

Моля да приложите попълнения формуляр при опакования продукт за връщане. Пратки без разпечатан формуляр или без написан на хартия номера на поръчката не могат да бъдат обработени.

3

Очакваме да ни изпратите обратно продуктите с предпочитана от Вас куриерска фирма на следния адрес:
Получател: Декатлон България - База МиБМ Експрес;
гр. Русе 7000, ул. ген. Радецки 18 /кръстовище с ул. Пристанищна/
Телефон на получателя:+359 878 425 451
В случай, че изпитвате затруднения, можете да се свържете с нашия национален център за обслужване на клиенти на телефонен номер: 02 902 10 70.

4

Ако сте заплатили с наложен платеж: Колегите от нашия контактен център, ще се свържат с Вас, за да ни предоставите банкова сметка, по която да възстановим заплатената от Вас сума.
Ако сте заплатили онлайн: Сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.

Моля да имате предвид, че възстановяването на сумата за върнатите от Вас продукти, се извършва до 14 работни дни след получаването на продуктите в нашия склад.


* Декатлон запазва право си да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни предоставите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

* Декатлон България ЕООД запазва правото си да променя настоящите условия, за което ще публикува уведомление на интернет адрес www.decathlon.bg. Всички изменения ще се прилагат за нови договори, сключени след деня, в който промените влизат в сила.


как се попълва формулярът за връщане?