Скрий филтрите
Филтри 0
Сортирай по
Филтри 0
ТЕНИС РАКЕТА PURE AERO LITE, 270 Г, ЖЪЛТО/ЧЕРНО
  • ТЕНИС РАКЕТА PURE AERO LITE, 270 Г, ЖЪЛТО/ЧЕРНО
ТЕНИС РАКЕТА PURE AERO LITE, 270 Г, ЖЪЛТО/ЧЕРНО

BABOLAT

8585938

ТЕНИС РАКЕТА PURE AERO LITE, 270 Г, ЖЪЛТО/ЧЕРНО

294,00 лв.
  • ТЕНИС РАКЕТА PURE AERO LITE, 270 Г, ЖЪЛТО/ЧЕРНО
ТЕНИС РАКЕТА PURE AERO LITE, 270 Г, ЖЪЛТО/ЧЕРНО
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Маневрена ракета с отличен топспин за експертни тенисисти.

Предимства

Маневреност

Тегло 270 г и ниска инерция за изключителна маневреност.

Технични удари

С технология FSI Spin Technology и рамка Aeromodular за топспин.

Мощност

Кръгла глава 645 см² и наплитане 16x19 за мощност.

Ограничаване на вибрациите

Материалът Cortex Pure Feel осигурява по-меко усещане при удар.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тегло (ненаплетена)

270 г.
Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс (ненаплетена)

33 см.

Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата

645 см².
Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Твърдост

71 Ra
Ra: този индекс определя твърдостта на ракетата, тоест нейното свойство да се огъва при удар. По-твърдата ракета (с по-висок индекс Ra) се огъва по-малко при удар. Това свежда до минимум загубата на енергия, която се предава през кордажа към топката. По този начин най-общо може да се твърди, че по-твърдата ракета е по-мощна.

Инерция (ненаплетена)

SW = 275
Инерцията (на английски: Swingweight) има отношение най-вече към маневреността на ракетата и нейното свойство за предаване на енергията към топката (мощност). Ракетата с по-голяма инерция е по-мощна, но по-малко маневрена. Обратно, ракетата с по-ниска инерция е по-маневрена, но не е толкова мощна. Инерцията в голяма степен се определя от теглото, баланса и дължината на ракетата.

Кордаж

16x19

Наплитане: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,5 см.
Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

ПРОФИЛ

Аеродинамично сечение
Профил: 23 мм / 26 мм / 23 мм

Технология FSI Spin

Отвореното наплитане на кордажа и издължените втулки Spin, разположени симетрично по вертикала на рамката, осигуряват катапулт ефект и отличен спин.

Концепция Aeromodular

Аеродинамичната рамка с втулки с оптимизиран дизайн осигурява по-голяма скорост на ракетата и по-голям топспин.

Технология Carbon Ply Stabilizer

Високоефективни карбонови нишки от ново поколение за оптимален контрол и стабилност при удар.

Cortex Pure Feel

Подобрени антивибрационни свойства благодарение на новия материал, интегриран в графита, осигуряващ приятен звук и изключителен контакт с топката.