Скрий филтрите
Филтри 0
Сортирай по
Филтри 0
ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г
  • ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г
  • ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г
  • ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г
ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г

FORCLAZ

8642286

ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г

11,90 лв.
  • ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г
  • ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г
  • ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г
ЛИОФИЛИЗИРАНА ХРАНА ГУЛАШ С ПИЛЕШКО, 50 Г
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Нашият екип разработи тази лиофилизирана храна, съобразена с енергийните нужди при физическа дейност сред природата, с минимално тегло 70 г.

Предимства

Лесно използване

Бързо (+/-9 мин) и лесно приготвяне благодарение на мерителните деления отвътре.

Енергизиращ ефект

100% лиофилизирана - 350 г рехидратирана. 190 Kcal. 18% месо.

Лесно пренасяне

Повторно затваряща се опаковка.Размери: 18,5 x 15 x 5,5 см. Общо тегло: 70 г.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Съвети за употреба

Отворете опаковката и натиснете двата ръба един към друг, за да се отвори дъното на пликчето като плоска чиния. Добавете 300 мл почти вряла вода (ниво 6) и разбъркайте с лъжица. Затворете опаковката. Докато храната се рехидратира, разклащайте често опаковката. Изчакайте 9 минути, преди да я отворите, разбъркайте отново и консумирате съдържанието.Можете да използвате опаковката като купичка, ако я скъсате през средата.

Съвети за употреба (продължение)

Внимание: колкото по-топла е водата, толкова по-добре се хидратира сместа. Ако водата не е вряла, изчакайте няколко минути преди консумация на ястието.Уверете се, че е хидратирано цялото съдържание, като разбърквате добре.

Определяме обема на водата за добавяне по известни критерии. Можете да добавяте повече или по-малко вода в зависимост от вашите предпочитания. Въпрос на личен вкус.

Дехидратация или лиофилизация?

В това ястие 100% от продуктите са лиофилизирани.
Това е процес на сублимация (преминаване на водата от твърдо директно в газообразно състояние), при която всички хранителни качества на подбраните за рецептата съставки се запазват (за разлика от други методи на дехидратиране). Запазва се и вкусът на продуктите, което е много важно, и се използват по-малко консерванти.

Как се приготвят нашите храни?

Тази супа е произведена при нашия партньор в Полша. Всяка съставка се лиофилизира поотделно: картофите, пилето, зеленчуците и т.н. Преди да бъде лиофилизирано, месото се готви на ниска температура (около 70°C) между 45 минути и 1 час.
След това всички съставки се смесват заедно с подправки и ароматни билки според рецептата. Накрая се опаковат в индивидуални порции.

Размери и тегло

Тегло с вода: 350 грама. Тегло сухо: 50 грама. Размери: 18,5 x 15 x 5,5 см.
Общо тегло с опаковка: 70 грама

КОНСЕРВИРАНЕ

Опаковка със защитна атмосфера Храната не остава прясна завинаги. С времето хранителните продукти се развалят и мухлясват. За да спрем този процес и да запазим ястията свежи възможно най-дълго време, добавяме хранителен газ (азот E941) в опаковката, за да я запечата. Инертен и без миризма, азотът защитава от окисляване и не позволява навлизане на влага. Да се консумира цялото количество след отваряне. Да се консумира цялото количество след отваряне.