СЪВЕТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Екипът на Caperlan препоръчва овлажняване на 2 части захранка с 1 част вода.
За оптимален резултат овлажняването на захранката трябва да се прави на два пъти.
Първо изсипете в кръгла кофа 3/4 от необходимия обем вода, като разбърквате енергично с ръка, за да се напоят с вода частиците захранка.
След това оставете захранката да престои 15 мин и изсипете останалата вода, за да постигнете оптимално овлажнение.
СЪСТАВ
Галета, царевица, PV1 (пшеница, меласа), кюспе от копра, кориандър (5%).
ХИМИЧЕН СЪСТАВ И ПРОЦЕНТНО СЪДЪРЖАНИЕ
Сурови протеини 10%,
сурови мазнини 2,9%,
минерални вещества 3,8%,
сурова целулоза 3,7%,
натрий 1,3%.
ОФИЦИАЛНО НАИМЕНОВАНИЕ
Допълващ фураж, предназначен за риби от семейство шаранови.
ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР
484 324 934 000 21
Тегло
4,75 кг.
Предлага се и в опаковки от 1 кг и 9,5 кг.