СЪВЕТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Екипът на Caperlan препоръчва овлажняване на 2 части захранка с 0,75 вода.
За оптимален резултат овлажняването на захранката трябва да се прави на два пъти.
Първо изсипете в кръгла кофа 3/4 от необходимия обем вода, като разбърквате енергично с ръка, за да се напоят с вода частиците захранка.
След това оставете захранката да престои 15 мин и изсипете останалата вода, за да постигнете овлажнение, което да позволява направата на бойли.
СЪСТАВ
Царевица, галета, бисквити, кокосово брашно, млян лен (10%).
ХИМИЧЕН СЪСТАВ И ПРОЦЕНТНО СЪДЪРЖАНИЕ
Суров протеин 9%.
Сурови мазнини 7%.
Минерални вещества 5%.
Сурова целулоза 3%.
Натрий 0,3%.
ОФИЦИАЛНО НАИМЕНОВАНИЕ
Допълващ фураж, предназначен за риби от семейство шаранови.
ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР
484 324 934 000 21
Тегло
4,75 кг.
Предлага се и в опаковки от 1 кг и от 9,5 кг.