СЪВЕТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Екипът на Caperlan препоръчва овлажняване на 2 части захранка с 0,75 вода.
За оптимален резултат овлажняването на захранката трябва да се прави на два пъти.
Първо изсипете в кръгла кофа 3/4 от необходимия обем вода, като разбърквате енергично с ръка, за да се напоят с вода частиците захранка.
След това оставете захранката да престои 15 мин и изсипете останалата вода, за да постигнете оптимално овлажнение.
СЪСТАВ
Галета, царевица, бисквити, печен млян коноп (10%), PV1 (пшеница, меласа).
ХИМИЧЕН СЪСТАВ И ПРОЦЕНТНО СЪДЪРЖАНИЕ
Суров протеин 11%.
Сурови мазнини 11%.
Минерални вещества 2%.
Сурова целулоза 2%.
Натрий 0,3%.
ОФИЦИАЛНО НАИМЕНОВАНИЕ
Допълващ фураж, предназначен за риби от семейство шаранови.
НОМЕР НА РАЗРЕШИТЕЛНОТО НА ДОСТАВЧИКА
NL 211366
ТЕГЛО
4,75 кг.
Предлага се и в опаковки от 1 кг.