СЪВЕТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Екипът на Caperlan препоръчва овлажняване на 2 части захранка с 0,75 вода.
За оптимален резултат овлажняването на захранката трябва да се прави на два пъти.
Първо изсипете в кръгла кофа 3/4 от необходимия обем вода, като разбърквате енергично с ръка, за да се напоят с вода частиците захранка.
След това оставете захранката да престои 15 мин и изсипете останалата вода, за да постигнете овлажнение, което да позволява направата на бойли.
СЪСТАВ
Галета, PV1 (пшеница, меласа), царевица, кокосово брашно, бисквити, кориандър, сол, микс от подправки за spéculoos (канела, карамфил, джинджифил, индийско орехче, лют червен пипер, кориандър, мацис и кардамон) (1, 2%).
Добавка: аромат на ванилия 1,5%.
ХИМИЧЕН СЪСТАВ И ПРОЦЕНТНО СЪДЪРЖАНИЕ
Суров протеин 13,2%.
Сурови мазнини 17,4%.
Минерални вещества 4,0%.
Сурова целулоза 6,6%.
Натрий 0,7%.
ОФИЦИАЛНО НАИМЕНОВАНИЕ
Допълващ фураж, предназначен за риби от семейство шаранови.
НОМЕР НА РАЗРЕШИТЕЛНОТО НА ДОСТАВЧИКА
NL 211366