Скрий филтрите
Филтри 0
Сортирай по
Филтри 0
ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г
  • ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г
  • ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г
  • ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г
ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г

FORCLAZ

8588022

ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г

13,90 лв.
  • ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г
  • ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г
  • ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г
ДЕХИДРАТИРАНО ЛИОФИЛИЗИРАНО ЯСТИЕ ПАСТА БОЛОНЕЗЕ ULTRA FOOD, 120 Г
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Нашият екип от любители на планинския трекинг разработи храна, съобразена с енергийните нужди при физическа дейност сред природата, с минимално тегло 140 г.

Предимства

Лесно използване

Приготвя се бързо (5-8 мин) и лесно, тъй като опаковката е градуирана.

Енергизиращ ефект

381 Kcal в 100 г дехидратиран продукт / 457 Kcal за 400 г хидратиран продукт.

Лесно пренасяне

Повторно затваряща се опаковка.Размери: 17,5 x 18,5 x 5,5 см. Общо тегло: 140 г.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Съвети за употреба

Отворете опаковката и натиснете двата ръба един към друг, за да се отвори дъното на пликчето като плоска чиния. Добавете 280 мл почти вряла вода (ниво 6) и разбъркайте с лъжица. Затворете опаковката. Докато храната се рехидратира, разклащайте често опаковката. Изчакайте 5 до 8 минути, преди да го отворите, разбъркайте отново и консумирате съдържанието.

Съвети за употреба (продължение)

Опаковката може да се скъса до средата, за да се използва като купа. Внимание: колкото по-топла е водата, толкова по-добре се хидратира сместа. Ако водата не е вряла, изчакайте няколко минути преди консумация на ястието.

ЛИОФИЛИЗАЦИЯ ИЛИ ДЕХИДРАТАЦИЯ?

И двете технологии са вдъхновени от природата. С тях водата се премахва чрез студено или горещо изсушаване, за да се осигури дълготрайност на храната.
Лиофилизацията премахва водата, превръщайки я от твърдо (замразяване) в газообразно състояние.
Този древен процес е бил използван от населението на планинските райони на Южна Америка.
Дехидратацията представлява изсушаване на храната на висока температура. При нея водата се отстранява чрез изпаряването ѝ.

КАК СЕ ПРИГОТВЯТ НАШИТЕ ХРАНИ?

Във Forclaz се стремим да предложим все повече и повече 100% лиофилизирани продукти.
Лиофилизацията чрез студено изсушаване позволява по-добро запазване на хранителните и вкусовите качества на продуктите и елиминира необходимостта от консерванти и добавки. Благодарение на това успяваме да създадем рецепти, вкусни почти колкото домашната храна.
За сухите храни (ориз, тестени изделия, грис и др.), които така или иначе могат да се съхраняват дълго време, не е необходима лиофилизация.

ПЛЮСОВЕ

Тъй като се стремим да бъдете удовлетворени, през 2020 г. подобрихме рецептата на това ястие благодарение на вашите отзиви. Разработихме нова рецепта с намалено съдържание на сол и повишена енергийна стойност.
Говеждото месо е сготвено. Сиренето Tomme и говеждото месо са с произход Франция и са лиофилизирани.
Избрахме и домати, отглеждани на открито под италианското слънце.
Това ястие е произведено във Франция от нашия партньор, разположен в Ланд.

Размери и тегло

Тегло с вода: 400 грама. Тегло сухо: 120 грама. Размери: 17,5 x 18,5 x 5,5 см.
Тегло: 140 грама (с опаковката).

Опаковка със защитна атмосфера Да се консумира цялото количество след отваряне.

Храната не остава прясна завинаги. С времето хранителните продукти се развалят и мухлясват. За да спрем този процес и да запазим ястията свежи възможно най-дълго време, добавяме хранителен газ (азот E941) в опаковката, за да я запечата. Инертен и без миризма, азотът защитава от окисляване и не позволява навлизане на влага. Да се консумира цялото количество след отваряне.