Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
Активни филтри 0
НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ТЪМНОЧЕРВЕНИ
  • НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ТЪМНОЧЕРВЕНИ
  • НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ТЪМНОЧЕРВЕНИ
НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ТЪМНОЧЕРВЕНИ

FOUGANZA

8543447

НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ТЪМНОЧЕРВЕНИ

27,90 лв.
  • НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ТЪМНОЧЕРВЕНИ
  • НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ТЪМНОЧЕРВЕНИ
НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ТЪМНОЧЕРВЕНИ
цветове :
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Универсалните наглезенки 500 JUMP са създадени от нашите инженери от екипа Fouganza за защита на задните крайници на коня, комфорт и здравина.

Предимства

Противоударна защита

Противоударна защита

Устойчива и подобрена пластина и пяна, която покрива глезена.
Удобно използване

Удобно използване

Гладка пяна от вътрешната страна на пластината за оптимален комфорт.
Лесно използване

Лесно използване

Широки регулируеми закопчалки, които улесняват хващането с ръка и регулирането.
Мултифункционалност

Мултифункционалност

Най-универсалният продукт: предназначен за тренировки, разходки и състезания.
Лесна поддръжка

Лесна поддръжка

С леко изчеткване или почистване с влажна гъба наглезенките изглеждат като нови.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Удобство и защита

Предизвикателството към нашите дизайнери е да създадат продукт, съчетаващ в себе си ефикасност и комфорт и да накарат коня да се чувства напълно удобно, докато работите с него. Затова те създадоха тези универсални наглезенки, подходящи за всеки кон. С усъвършенствана пластина, изработена от здрава, но гъвкава пластмаса и с гладка пяна 6 мм отвътре, наглезенките обвиват крайника на любимеца ви, предотвратявайки търканията и предпазвайки при удар глезена и сухожилията.

Комбинирайте с отворени гети 500 JUMP и/или затворени гети 500

За още по-добра защита на крайниците на коня по време на тренировка или състезание, бихте могли да комбинирате наглезенките с гети 500. Създадени със същите съставки, те ще ви предложат също толкова добра защита, удобство и прилягане към извивките на предните крайници на коня. Комплектът се предлага в няколко цвята, а използването му е в съответствие с приетите изисквания за състезания по прескачане на препятствия. Остава само да се представите безпогрешно.

Подходящи за всякакви конни дейности

С бързото и лесно поставяне чрез регулируеми велкро ленти наглезенките 500 JUMP могат да се използват при различни дейности. Идеални за езда на манеж или прескок, те ще защитят коня ви дори и по време на разходка. В съответствие с регламента на състезанията по прескачане на препятствия (категории Клуб, Любители или Млади коне), тази екипировка е подходяща за вашите участия в различни надпревари.

За всякакво телосложение

Тъй като всички животни са различни, наглезенките 500 JUMP се адаптират към възможно най-много коне и осигуряват ефикасна и удобна екипировка по мярка. Благодарение на синтетичната пяна от вътрешната страна, която осигурява истински комфорт, както и на системата за закопчаване с регулируеми велкро ленти, тези предпазители прилягат изключително близко до крака. Пластината е тествана върху множество породи коне, за да се намери оптималната форма.

Защита на крайниците на коня

Конете са едри животни, но също са податливи на травми. А сухожилията и глезените на конете са зони, които трябва да се предпазват. Не забравяйте да защитите задните крайници на коня си по време на разходка, тренировка или състезание чрез подходящите наглезенки или бинт. защото едно търкане или удар с подковата на единия крайник върху другия бързо могат да доведат до сериозно нараняване. Наглезенките 500 JUMP се поставят лесно и осигуряват истинска защита.

Лесна поддръжка

Технични, здрави и добре прилягащи към всяко телосложение, наглезенките 500 JUMP имат още едно предимство: лесната поддръжка. Яздили сте в кал? Оставете протекторите да изсъхнат, след което ги изчеткайте леко, като наблегнете на частите, които са в контакт с крайниците на коня. След това можете да почистите с влажна гъба или да изплакнете изцяло Наглезенките ви отново са готови за езда.

Размери

S = PS

M = CS
Дължина27,6 см.
Височина: 14,5 см.

L = FS:
Дължина30 см.
Височина: 15,5 см.