Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
Активни филтри 0

ПОДАРИ СПОРТ С КАРТА ПОДАРЪК!

ВСИЧКИ СПОРТОВЕ В ЕДНА КАРТА

НАЛИЧНА Е ВЪВ ВСИЧКИ МАГАЗИНИ

НЕ Е НУЖНО ДА ИЗПОЛЗВАШ ЦЯЛАТА СУМА НАВЕДНЪЖ

ВАЛИДНОСТТА Е 2 ГОДИНИ

АКТИВНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, КАКТО И В НЯКОИ ДРУГИ СТРАНИ

ЗАРЕЖДА СЕ СЪС СУМИ ОТ 5 ДО 500 ЛВ.

ВАЛИДНА Е ЗА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ В МАГАЗИНИТЕ ИЛИ ОНЛАЙН

БАЛАНС И ВАЛИДНОСТ НА ТВОЯТА КАРТА ПОДАРЪК

Провери датата, до която е валидна твоята карта подарък,
баланса на сумата и историята на твоите покупки.

Всички подаръчни карти на Decathlon, както и техните опаковки са изцяло рециклируеми, създадени с грижа към околната среда от материали FSC (ако бъде отсечено дърво, на негово място ще бъдат засадени още четири).

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

* Наличната сума по картата може да се използва единствено и само за покупки от Декатлон и не подлежи на връщане и възстановяване на сумата по нея.
* В случай на загуба, кражба или изтекъл срок на валидност, картата не подлежи на заменяне или възстановяване на сумата.
* След зареждането на карта подарък са нужни до 72 часа техническо време, за да бъде тя активна за употреба.
* Карта подарък закупена в България може да използвате на територията на следните страни: България, Испания, Франция, Холандия, Белгия, Германия, Италия, Португалия, Великобритания, Полша, Унгария, Румъния, Турция, Чехия, Швеция, Словакия, Швейцария, Канада, Ирландия, Малта, Хърватия и Австрия. Както и обратното, всяка карта закупена от изброените страни може да се използва и в България.
* За целите на отчитане на разхода при закупуване на Карта подарък на Декатлон по закон не се съставя фактура, а приемо-предавателен протокол (ЗДДС Чл. 131б. (Нов - ДВ, бр. 98 от 2018 г., в сила от 01.01.2019 г.)).
* Карта подарък може да бъде използвана онлайн за следните методи на доставка: "Доставка от склад", "Доставка до магазин", "Доставка до офис или Еконтомат".