ПАЗАРУВАЙ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ НИ МАГАЗИНИ И ПОЛУЧИ КАРТА ПОДАРЪК ЗА ВСЯКА ПОКУПКА НАД 60 ЛВ.
Контактна форма

Лични данни

Моето запитване

Прикачени файлове Максимум: 3 файл(ове) Макс. размер: 2 MB/файл

Позволен/и формат/и: .doc, .jpg, .pdf, .png, .bmp

Прикачете файл

* задължителни полета

Защита на личните данни

rule

СРОК НА СЪХРАНЯВАНЕ НА ДАННИТЕ

Защо събираме личните Ви данни? Направили сте поръчка в Декатлон. От правна гледна точка това представлява договор. За да изпълним поръчката Ви по най-добрия начин, трябва да обработим Вашите лични данни. В правната терминология това се нарича "законен интерес" на страната, отговаряща за обработка на данните (Декатлон).

rule

Кой съхранява Вашите данни?

Кой получава Вашите данни? Единствено Декатлон. Едва ли някой би бил доволен, ако имейлът му се предоставя на други фирми. Бъдете спокойни, нашата политика не е такава. Данните Ви са предназначени единствено за Декатлон, за нашия логистичен екип, за екип "Комуникации" и за центъра ни за обслужване на клиенти и др. Ако наши подизпълнители обработват Вашите данни, го правят единствено с цел изпращане на съобщение от името на и по инструкции на Декатлон.

rule

ЗА КОГО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ВАШИТЕ ДАННИ?

Искате да знаете какво се случва с личните Ви данни след покупка в нашите магазини? Данните Ви, предоставени на куриерската фирма за доставка на поръчка, се съхраняват за срок от една година. Всички останали данни, свързани с поръчките Ви, се съхраняват за срок от 10 години.

rule

Преглед на данните

Mожете да преглеждате и променяте личните си данни. Как става това? Достатъчно е да изпратите имейл на адрес: dataprotectionbg@decathlon.com . При определени условия можете да поискате данните Ви да бъдат предоставени на други лица извън ДЕКАТЛОН. Ако въпреки усилията ни да защитим личните Ви данни, не сте удовлетворени, можете да изпратите жалба до Комисията за защита на личните данни.