cible ed 520.jpgasda.jpg

Спортни предложения за учебни заведения, фирми и спортни клубове

Обслужване

 • Директно съдействие от спортен лидер с персонализирани съвети и оферта спрямо описаните нужди при изпращане на запитване чрез попълване на формата ТУК или изпращане на имейл до b2bbulgaria@decathlon.com.
 • Фирмен профил с възможност за използване на няколко адреса за фактуриране в и възможност за проследяване на историята на покупките.
 • Плащане чрез банков превод с проформа при направено запитване по имейл или с кредитна/ дебитна карта при директна поръчка от сайта.
advice.jpg
CLUB-web_dsk,mob,tab_other_fr_fr_2018_fitness cardio training[kameleon]club-test-site-web-10 --- Expires on 10-10-2023.jpg

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

 1. Избери желаните продукти, като ги добавиш в кошницата си чрез бутон “ДОБАВИ КЪМ КОЛИЧКА”.
 2. В случай че нямаш фирмен профил, е необходимо да се регистрираш и да въведеш информацията в меню "Моят профил", като избереш секция "Моите лични данни" и чрез бутон "Промяна на лична информация" отбележиш тип профил “Фирмен”, както е показано на примера:
  alt text
  *Втори вариант е при създаване на нов профил при директна покупка, по време на последната стъпка от въвеждането на личната информация да отбележиш тип профил “Фирмен”.
 3. Плати поръчката си чрез фирмена дебитна или кредитна карта, като не е възможно наложено плащане или проформа (това се отнася само за директни поръчки през сайта).
 4. Получи поръчката си на избрания от теб адрес.
 5. Получи фактурата си в PDF формат по имейл.
CLUB-web_dsk,mob,tab_other_fr_fr_2018_fitness cardio training[kameleon]club-test-site-web-8 --- Expires on 10-10-2023.jpg

ЦЕНОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Ако имаш въпроси или конкретен интерес към дадени продукти, може да изпратиш директно запитване към нашия екип от спортни професионалисти, които да ти помогнат и предоставят актуална информация, както и да изготвят проформа след одобрение на поръчката.

 1. Стъпките са следните:
  Попълваш формуляра за запитване с твоята фирмена информация (данни за фактуриране, имейл и адрес за доставка, както и ДДС номер, ако имаш такъв), референтните номера, размерите и количествата от всеки желан продукт.
 2. След попълването на всички желани от теб продукти, можеш да ни отправиш всички възникнали въпроси в полето “Бележка” . Пример за колко време ще пристигне поръчка, доставка и т.н.
 3. Завърши своето запитване като натиснеш бутона “ИЗПРАТИ”, за да могат нашите колеги да обработят твоята заявка и да ти съдействат максимално.

*При уговорени и одобрени условия с нашите колеги ще получиш проформа, като след като бъде заплатена ще получиш и своята поръчка.

catalog-m.jpgcatalog-d.jpg
Открий нашите предимства

СТРАСТ КЪМ СПОРТА
Декатлон е мястото, което обединява екипите ни от спортни ентусиасти около една обща цел -да правим удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора. Иновациите и страстта ни към спорта са в основата на нашата дейност - от проучването до продажбата, през концепцията и дизайна, производството и логистиката. Екипите на нашите марки за спортни стоки влагат цялата си енергия, за да създават красиви, високотехнологични и лесни за използване продукти на възможно най-ниските цени.

ОТГОВОРНОСТ КЪМ ПРИРОДАТА
Чрез измерване и наблюдение на въздействието върху околната среда на нашите продукти по време на целия им жизнен цикъл въвеждаме нови екосъобразни и устойчиви решения, като продължаваме да гарантираме на нашите потребителите. Всички наши технолози и дизайнери участват в процеса по създаване на продукти, които са с по-висока издръжливост, могат да бъдат поправяни и рециклирани.

НЕПОБЕДИМО СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА
Достъпните цени на продуктите ни се дължат главно на нашите дизайнери, инженери и проектанти, които ежедневно се стремят да намират решения за допълнително намаляване на производствените разходи, за да предлагаме качествени спортни стоки на много конкурентни цени, по отговорен за природата начин.