Велосипеди за деца

40 артикул артикула

Сортирай по:

Продуктът Ви е добавен.
моите продукти (0/5)
Сравни
Няма продукти за сравнение
Вашето приложение за сравнения е пълно. Моля, изтрийте някой от продуктите.
Премахни

Детското колело е първото превозно средство, на което всяко дете за първи път се качва и то трябва да бъде подбрано спрямо неговите години, големина на гумите и т.н. Как точно да направим своя избор на велосипед и с какви аксесоари да оборудваме детето си, така че да го предпазим от опасни падания и наранявания? Нека видим предложенията на онлайн магазин Декатлон.

Какво е важно да гледаме при избор на детски велосипед

Основното, когато правим своя избор на колело, е да обърнем внимание на размера на гумите спрямо възрастта и височината на детето. Например, 16 инчовите гуми са за детска възраст от 4 до 7 години и височина от 100 до 120 см. При по-малките, диапазона е от 3 до 5 години, за които се предлагат специални триколки. Така всъщност, приблизително всеки един човек може да прецени към коя категория, спрямо цолажа на гумите на велосипеда, да се насочи.

Другият важен момент е възможността за регулиране височината на седалката, която да варира в големи диапазони, така че дори и след няколко години, детето отново да може да се радва на колелото си. Тъй като всеки организъм си е индивидуален, най-добрия начин е изпробването на колелото на място в магазина, където в Декатлон тази услуга е безплатна. Тук Ви очакват детски велосипеди за възрасти от 3 до 5 години и големини на гумите от 12, 14, 18, 20, 24 цола.

Други аксесоари, които може да си набавите

Ако детското колело предимно е предназначено за ходене до магазина на пазар или за придвижване до местното училище, добър вариант би било е то да има специална кошница за поставяне на торбите или раницата с учебниците. За да се увеличи безопасността и удоволствието от карането на велосипеда е необходимо още детето да притежава специални предпазни аксесоари, като каска и протектори.

Към протекторите за велосипед можете да прибавите както наколенките, така и налакътниците за детско колело, които защитават най-основните и изложени на риск от силен удар при падане стави.

Какви са предимствата на Decathlon.bg

Нашите предимства са много, но основно се свеждат до това, че:

  • ние сме специализиран онлайн магазин за продажба на спортни стоки
  • предлагаме висококачествени и с гаранция детски велосипеди
  • с дългогодишно присъствие сме на отрасловия пазар и Декатлон е добре известен бранд
  • хиляди клиенти ни се довериха до момента, а общността ни от лоялни потребители постоянно се увеличава
  • атрактивните ни цени са притегателна сила за всички, които искат да купят на децата си достъпни и качествени колела
  • имаме екип за клиентско обслужване, готов напълно безплатно да сътрудничи на всеки наш клиент
  •