DOMYOS Реф. 8805789 4872504

МЪЖКА ТЕНИСКА ЗА ФИТНЕС REGULAR, ЧЕРНА

27,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • КАФЯВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Приемете всички предизвикателства с тези технична тениска за фитнес.

ПРЕДИМСТВА

Отвеждане на изпотяването

Материя, която абсорбира и отвежда изпотяването.

Лекота

Материя с плътност 150 г/м².

Еластичност

Кройката и еластичната материя осигуряват свобода на движение.

Техническа информация

Продукти, създадени за фитнес

Фитнесът предлага голямо разнообразие от различни упражнения и занимания. Общото между тях е желанието за движение. Нашият приоритет е да създаваме продукти, които да ви предложат свобода на движение, техничност, комфорт и стил. Целият ни дизайнерски екип - от продуктовия мениджър до инженерите през стилистите, се включи в разработването на този продукт за ви предложи най-доброто фитнес облекло.

Тестват ли се продуктите преди продажба?

Да, разбира се. 100% от тъканите преминават строги тестове. Първо ги тестваме в лаборатория за устойчивост на многократно пране, за устойчивост на цветовете.

А след това? Тестваме ги и в реални условия. Наблюдаваме, анализираме и подобряваме, за да ви предложим продукт, който ще отговори на всичките ви очаквания. докато крайният продукт е готов за пускане на пазара.

Fresh & Dry

Изпотяването е естествен процес, който позволява на тялото ни да регулира температурата си.Въпреки че изпотяването е от важно, то е източник на потенциален дискомфорт.

Нашите екипи организираха серия от тестове в климатична камера, за да свържат усещането за комфорт с параметрите на материята - абсорбиране и отвеждане на изпотяването, вентилация.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Бродерия: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 40°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 40°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди. Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Определяме ограничаването на миризмите на нашите продукти по стандарт ISO 17299-3, който дава възможност да се оцени степента на задържане на миризма от изпотяване в текстила, и чрез сетивен тест, извършен с обучен панел тестващи, способен да определи интензитета миризма след спортна употреба.

Гаранция

2 Години