DOMYOS Реф. 8646727 4313946

МЪЖКИ ШОРТИ ЗА КАРДИО ТРЕНИРОВКИ 500, ЧЕРНИ

32,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • КАФЯВО
  • ВИОЛЕТОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Тези шорти ще са ваш верен съюзник в спортната зала или в свободното време. Какви са предимствата им? Свобода на движение и стабилност.

ПРЕДИМСТВА

Отвеждане на изпотяването

Материята отвежда изпотяването и гарантира комфорт.

Бързо изсъхване

Дрехата изсъхва бързо и не се нуждае от гладене.

Техническа информация

Продукти, създадени за фитнес

Фитнесът предлага голямо разнообразие от различни упражнения и занимания. Общото между тях е желанието за движение. Нашият приоритет е да създаваме продукти, които да ви предложат свобода на движение, техничност, комфорт и стил. Целият ни дизайнерски екип - от продуктовия мениджър до инженерите през стилистите, се включи в разработването на този продукт за ви предложи най-доброто фитнес облекло.

Тестват ли се продуктите преди продажба?

Да, разбира се. 100% от тъканите преминават строги тестове. Първо ги тестваме в лаборатория за устойчивост на многократно пране, за устойчивост на цветовете.

А след това? Тестваме ги и в реални условия. Наблюдаваме, анализираме и подобряваме, за да ви предложим продукт, който ще отговори на всичките ви очаквания. докато крайният продукт е готов за пускане на пазара.

Условия за замяна и връщане

Ако не сте напълно доволни или продуктът не отговаря напълно на вашите нужди, можете да го върнете. Подробна информация можете да намерите тук: https://www.decathlon.bg/zamyana-i-vrushtane-v-magazin.html

Състав

Състав

Основна материя: 9.0% Еластан, 91.0% Полиестер; Платка: 16.0% Еластан, 84.0% Полиестер; Платка: 15.0% Еластан, 85.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 40°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 40°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Дрехата е преминала многобройни тестове, преди да бъде пусната в продажба. Тестове за устойчивост на многократно пране и сушене и др. Нашите дизайнерски екипи с помощта на външна лаборатория проверяват дали са спазени изискванията ни за качество. Така се уверяваме, че формата и цветовете издържат с течение на времето и че дрехата ще продължи да ви харесва.

Гаранция

2 Години

Видеа