Филтри 0
Филтри 0
SOLOGNAC Реф. 8602881 4126324

3D МЮРЕ ГРИВЯК 900, ВЕЛУР

16,90 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерският ни екип разработи това мюре гривяк с много реалистично велурено покритие за привличане на птици от същия вид.

ПРЕДИМСТВА

Мултифункционалност

Възможно е поставяне в 2 положения: хранещ се или изправен гривяк.

Устойчивост на триене

В комплект с мрежеста транспортна чанта за защита на велуреното покритие.

Зрително въздействие

С велурено покритие и висококачествени цветове за много реалистична визия.

Техническа информация

Реалистично мюре с висококачествено велурено покритие

Целта на екипите на Solognac е да улеснят срещата между птицата и ловеца. За тази цел те разработиха мюрето 900 с велурено покритие, осигуряващо още по-реалистична визия. Това висококачествено 3D покритие осигурява максимално естествен вид и намалява отблясъците.

Тестове в реални условия

При лов на гривяци в полет реалистичният вид на мюрето е от основно значение. Велуреното покритие, използвано за този модел, ограничава максимално слънчевите отблясъци и възпроизвежда точно различните нюанси на оперението. Въз основа проведени многобройни тестове в реални условия, екипите ни доказаха високата ефективност на това мюре.

Етапи на концепцията

Разработката на това мюре премина няколко етапа. Като продължение към работата по мюре 500, екипите ни разработиха модел 900, като добавиха към него велурено покритие. Те проведоха многобройни проучвания за избор на най-висококачествения велур и правилния подбор на цветовете и нюансите.

Многофункционалност: поставяне на мюрето в две позиции

При изчакване в изправено положение, ловецът често е претоварен, защото носи пушка, укритие, чанта и т.н. Често при лов на гривяци се налага да вземе със себе си 15, 20, 30 и дори повече мюрета. За максимално разнообразяване на ятото, този модел е разработен с 2 отвора: с тях и с вградената стойка можете да избирате дали мюрето ви да имитира хранещ се или изправен гривяк. Стойката се поставя под мюрето: така не се налага да пренасяте частите отделно с опасност да я загубите.

В комплект с мрежеста чанта

Екипите ни анализираха мненията на нашите потребители, които предложиха създаване на транспортна чанта за лесно и безопасно прибиране на мюретата. Въз основа на тези предложения, те разработиха този модел в комплект с мрежеста транспортна чанта с връзка за затваряне, която предпазва мюрето при пренасяне. Изборът на мрежеста материя осигурява лесно почистване от кал и пясък.

Разположение на мюретата на земята

Препоръчва се мюретата да не се разполагат хаотично. Трябва да се отчетат 3 основни обстоятелства: посоката на вятъра, посоката, от която идват гривяците, и разположението на укритието. Има много начини за разполагане на ятото, но при идеални условия (вятърът духа откъм гърба ви, а гривяците идват срещу вас), разположете мюретата на 20-25 м от укритието си под формата на широко "U" на земята, така че птиците да кацнат в средата.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

За да повишите допълнително реалистичността на ятото, ви препоръчваме да го допълните с нашите мюрета 100 и 500 и с подвижни мюрета, разположени срещу вятъра (с махащи или въртящи се криле). Освен това носете маскировъчни дрехи и използвайте укритие, например камуфлажното сгъваемо укритие щит от нашата гама. По този начин ще можете да видите отдалеч как гривяците забавят полета си, спускат се и кацат на избраното място.

Размери и тегло

Дължина: 32 см.

Ширина: 17,5 см.

Височина: 16 см.

Тегло: 235 г (само за продукта, без стойка и чанта).

Стойка: 15 г.

Чанта: 35 г.

Състав

Състав

Основна част: 80.0% Полиетилен, 20.0% Полиетилен; Дръжка/ръкохватка: 100.0% Акрилонитрил-бутадиен-стирен; Чанта за пренасяне: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да не се съхранява на влажно място, да не се излага на силно слънце. Почиствайте внимателно прахта, пясъка и другите замърсявания с вода и суха кърпа. Да не се търка с абразивна гъба.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа