Филтри 0
Филтри 0
KIPRUN Реф. 8666803 4364219

МЪЖКИ ОБУВКИ С КАРБОНОВА ВЛОЖКА ЗА БЯГАНЕ KIPRUN KD900X, БЕЛИ

279,00 лв.
229,00 лв.
-17%
Цвят: БЯЛО / ЖЪЛТО
  • БЯЛО / ЖЪЛТО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде тези динамични, леки и издръжливи маратонки за отлично представяне на състезания и тренировки.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

30% от оттласкването зависи от лекотата. 225 г за номер 42, изключително леки.

Оттласкване

Връщане на енергията благодарение на пяната PEBAX® ARKEMA и карбоновия елемент.

Сцепление

Сцепление на мокър терен благодарение на материала и геометрията на подметката.

Техническа информация

Най-бързите маратонки от гамата на DECATHLON

За да постигнем това, работихме с най-добрите партньори. За пяната си партнирахме с Arkema, водеща френска компания, специалист в химическата промишленост и разработването на високотехнологични материали. Резултат на това партньорство е пяната VFOAM от Pebax, осигуряваща с 20% по-добра динамика от тази на класическите маратонки. Вътрешно разработихме карбоновия елемент в сътрудничество с нашия отдел за иновации. Комбинацията от пяна и карбонов елемент осигурява до 75% връщане на енергия.

Издръжливост

С модела KD900X не се налага да избирате между отлично представяне и издръжливост. Издръжливостта на маратонките е част от нашата ДНК. При създаването на модела KD900X си поставихме за цел да ви предложим маратонки, които да издържат на много километри бягане. Маратонките са тествани и одобрени от взискателни бегачи, пробягали над 1500 км за година.

Лекота за по-добро представяне

Проучванията ни показаха, че по-леките продукти позволяват да подобрите резултатите си при бягане, тъй като с тях пестите енергия.

За да създадем модела KIPRUN KD900X не направихме компромис с комфорта и издръжливостта. Избрахме по-леки компоненти и работихме върху оптимизиран дизайн на подметката. Резултат: маратонка KIPRUN KD900X тежи 225 г за номер 42.

Дроп (подметка)

Разлика в дебелината на подметката отпред и отзад 8 мм.

Тествани и одобрени от атлета Йоан Ковал

На полумаратона в Лил на 20 март 2022 г. Йоан Ковал постигна свой личен рекорд с време 1 час 2 минути и 17 секунди с маратонките KD900X. Йоан оцени високо лекотата и отличното поведение на мокър терен в завои на маратонките.

Състав

Състав

Подметка: 25.0% Синтетичен каучук, 10.0% Въглерод, 65.0% Полиетерни блокови амиди; Външна част: 20.0% Полиуретан, 80.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Моделът KD900X е тестван при интензивна употреба от 20 много взискателни бегачи при бягане на дълги и къси дистанции и при интервално бягане. Те оцениха високо връщането на енергията и издръжливостта на маратонките, тъй като моделът KD900X запазва качествата си до 1000 км.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Одобрени от Йоан Ковал, който на полумаратона в Лил на 20 март 2022 г. отбеляза свой личен рекорд с време 1 час 2 минути и 17 секунди. Йоан оцени високо лекотата и отличното поведение на мокър терен в завои на маратонките.

Видеа