KIPRUN Реф. 8588853 4047155

МЕКА БУТИЛКА 250 МЛ

21,99 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде тази мека бутилка 250 мл, която не променя вкуса и миризмата на напитката, за състезания и тренировки по бягане.

ПРЕДИМСТВА

Вместимост

Мека бутилка 250 мл.

Лесно отваряне/затваряне

Капачка в фунция ON/OFF, която се отваря и затваря лесно.

Ергономичен захват

Гайка, в която прокарвате пръста си, за да носите удобно бутилката в ръка.

Устойчивост на пробиване

Лабораторно тестове - много висока устойчивост на пробиване.

Хидратация

Ергономичен мундщук.

Гъвкавост

Мека бутилка, за да я носите удобно в джоб на колана или раницата.

Ограничаване на вкуса и миризмата

Иновационна технология с пластмаса с неутрален вкус и миризма.

Техническа информация

Мека бутилка, гарантираща комфорт при бяганеТе са по-леки, по-безшумни и пречат по-малко на движенията в сравнение с твърдите бутилки.

Не причинява дискомфорт при бягане.

250 мл за колко време са достатъчни при бягане?

При бягане са необходими 500 мл вода на час (и 40 г глюкоза) за правилна хидратация.Меката бутилка от 250 мл ще покрие част от нуждите ви, но за по-дълги дистанции можете да комбинирате няколко бутилки с различни течности - 250 мл вода и 250 мл изотонична напитка.

Неутрален вкус

Иновационна технология с пластмаса с неутрален вкус и миризма. Изплакнете бутилката три пъти с чиста вода преди първото използване. След използване я изплаквайте отново и я оставяйте да изсъхне, като я обрънете с отвора надолу.

Мундщукът се сваля, за да се почиства. Да не се използва със сладки напитки. Не забравяйте да обезвъздушавате бутилката преди бягане.

Нова капачка и ергономична форма

Вслушахме се във вашата обратна връзка и подобрихме системата за отваряне и затваряне на бутилката. Капачката е по-широка за по-лесно почистване на бутилката.

Следите по-лесно оставащото количество и формата на бутилката е по-енергомична, за да я хващате по-лесно. С едно завъртане отваряте или затваряте капачката.

Състав

Състав

Основна част: 100.0% Силикон

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Изплакнете 3 пъти бутилката преди първото използване. Не оставяйте бутилката пълна с вода за повече от 24 часа. Изплаквайте бутилката с чиста вода и я оставяйте да изсъхне преди съхранение.

Ограничения при използване

Т° на водата от -20°C до +40°C. Не е подходяща за мляко, алкохол

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти на Декатлон се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени.Изпитванията се организират и ръководят от специално сформиран за целта екип от инженери. Тези тестове дават възможност на продуктовите мениджъри, на инженерите и на целия екип да проектират, разработват и създават технически изделия, отговарящи изцяло на нуждите на бегачите.

Гаранция

2 Години