DOMYOS Реф. 8578234 2981222

БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС С ЦИП, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО

54,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • СИВО / ЧЕРНО
  • РОЗОВО
  • ЧЕРНО / СИВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Създадохме това бюстие за фитнес тренировки с висока интензивност - крос тренировки, боди атак, скачане, бягане на пътека. Предлага се в размери от XS до 5XL.

ПРЕДИМСТВА

Отвеждане на изпотяването

Дишаща материя, която запазва тялото сухо и изсъхва бързо.

Регулиране

Цип и регулируеми презрамки.

Придържане на бюста

Намалява с до 44,0% движението на бюста при тренировки с висока интензивност.

Техническа информация

Подплънки от пяна

Бюстието 920 има подплънки от пяна.

Размери до 5XL

Бюстието 920 се адаптира към тялото. Предлага се в размери от XS до 5XL и е разработено със съдействието на представителна група спортуващи, за да гарантира комфорт и поддръжка на бюста. Отличен избор за високоинтензивни кардио тренировки - крос тренировки, боди атак, скачане.

Бюстие за спортни занимания с висока интензивност

Бюстието 920 е идеално за високоинтензивни кардио тренировки.

Обличате го лесно благодарение на ципа отпред и регулируемите презрамки, осигурява отлична поддръжка благодарение чашките от предварително формована пяна. Без банели.

Изрязан гръб от технична материя, отвеждаща изпотяването. *Намалява с 44,0% движението на бюста при тренировки със средна интензивност в сравнение с обикновен сутиен.

Отваряне и затваряне на ципа

Бюстието има цип отпред, за да го обличате и събличате по-лесно. За да избегнете риск от отваряне на ципа, поставяйте езичето на машинката надолу. По този начин ще блокирате машинката. Когато е повдигнато нагоре се плъзга, за да отвори или затвори ципа.


Задължителна част от спортното облекло

По време на спорт бюстът е подложен на много по-голямо натоварване, отколкото в ежедневието. Независимо от размера на чашката или възрастта ви, бюстът претърпява движения и отскоци и може тежи до 5 пъти теглото си в зависимост от интензивността. Спортното бюстие осигурява поддръжката и комфорта, от които бюстът ви се нуждае по време на фитнес занимания. То ги предпазва от въздействието при движение, от болка и преждевременно отпускане.

Адаптирана поддръжка

По време на спорт движението води до разтягане на кожата и връзките на гърдите. Без достатъчна подкрепа рискувате болка или преждевременно отпускане. От друга страна, прекалено стегнатата поддръжка за дълъг период от време може да бъде вредна - тя трябва да бъде съобразена с размера на чашката и с интензивността на движението. Основната цел е да се предпази бюстът, без да се пречи на естественото му движение.

Три степени на поддръжка

Проектирахме нашите бюстиета с три степени на поддръжка в зависимост от спорта, който практикувате. Ниска степен за активности с ниска интензивност и ниско въздействие върху бюста (пилатес, стречинг, укрепване на мускулите и др.). Средна степен за активности, които предизвикват умерено и неповтарящо се движение на бюста (фитнес танци, кардио тренировки и др.). Висока степен за активности, свързани с интензивно движение (степ, багане на пътека, батут и др.).

Как да изберете подходящия размер?

Размерът на бюстието е адаптиран към вашето тяло, гарантира поддръжка и комфорта на бюста. За да изберете размер, премерете с шивашки метър гръдната си обиколка (без да носите сутиен). Застанете пред огледалото. Вземете метъра, дръжте го хоризонтално и го прекарайте около тялото си в областта на бюста. Стегнете и отчете измерената обиколка. Изберете подходящия за вас размер в сравнителната таблица.

Как са създадени бюстиетата на DOMYOS ?

Бюстиетата DOMYOS са създадени от нашия спортен екип, за да оптимизират вашия комфорт и да избегнат здравословни проблеми. Не използваме банели, за да избегнем риск от нараняване и компресия на лимфните възли. Ограничаваме до минимум шевовете на нивото на зърната, за да ограничим риска от дразнене на кожата и предпочитаме материали, които осигуряват отвеждане на изпотяването, за да се гарантира вашия комфорт и да се намали риска на дразнене на кожата.

Как са тествани бюстиетата на DOMYOS ?

Всички наши продукти са преминали тестове в лабораториите ни. Степента на поддръжка се оценява по скала от 1 до 5: 1 за ниска степен, 3 за средна степен и 5 за висока степен.

*Бюстиетата DOMYOS гарантират намаляване на ускорението на движението на бюста с от 10% (етепен 1) до 50% (степен 5) в сравнение с класически сутиен.

Тестват ли се продуктите преди продажба?

Да, разбира се. Подлагаме на строги тестове всички платове, които използваме за нашите продукти, за да гарантираме приятна и безопасна тренировка. Тестваме устойчивостта на цветовете, устойчивостта при многократно пране, отвеждането на изпотяването и други характеристики.

А след това? Спортуващи като вас тестват продуктите по време на спортни активности. Взимаме предвид впечатленията им и обратната им връзка, за да подобряваме продуктите.

Domyos се грижи за природата

70% рециклиран полиестер в състава на дрехата. Какво означава това? Освен че е с отлични технически характеристики, този продукт е изработен по отговорен към природата начин. Накратко, полиестерните нишки се произвеждат от петрол. Използването на рециклиран полиестер, означава събиране и обработване на продукти, предназначени за изхвърляне, като отпадъчен текстил или пластмасови бутилки, вместо да се използват нови ресурси.

Състав

Състав

Основна материя: 8.0% Еластан, 92.0% Полиестер; Подсилваща материя: 24.0% Еластан, 76.0% Полиестер; Задна подплата: 24.0% Еластан, 76.0% Полиестер; Подплата на чашката: 100.0% Полиестер; Допълнителна подплата: 100.0% Полиамид; Ластична лента: 72.3% Полиамид, 9.5% Полиестер, 18.2% Еластодиен

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Продуктът е преминал тестове на многократно пране и сушене, за да се провери устойчивостта на материята и цветовете. Подобни тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.Сваляйте подплънките от пяна преди пране. Перете ги отделно в мрежа за пране.

Гаранция

2 Години

Видеа