NABAIJI Реф. 8797656 4810199

ОЧИЛА ЗА ПЛУВАНЕ 100 SOFT, РАЗМЕР S, С ПРОЗРАЧНИ СТЪКЛА, СИНЬО/СИВО/ЖЪЛТО

18,40 лв.
Цвят: СИНЬО / ОРАНЖЕВО
  • СИНЬО / ОРАНЖЕВО
  • СИНЬО / ТЮРКОАЗЕНО / ЖЪЛТО
  • ВИОЛЕТОВО / РОЗОВО
  • СИНЬО / ОРАНЖЕВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тези очила за сесиите и тренировките на начинаещи плувци.

ПРЕДИМСТВА

Ограничаване на замъгляването

С покритие срещу замъгляване.

Зрително поле

Един от моделите с най-голямо зрително поле от нашата гама.

Фиксиране

Тези гъвкави плувни очила прилягат стабилно към лицето.

Слънцезащита

Стъклата филтрират над 99% от вредните UVA и UVB лъчи.

Указания


Техническа информация

ОГРАНИЧАВАНЕ НА КОНДЕНЗА

Появата на замъгляване се дължи на различни фактори: разлика в температурата на тялото и водата, ниво на влажност и други.

Износването от триене е една от основните причини за замъгляване на стъклата.При поява на конденз потопете стъклата във водата. Така ще се образува нов защитен слой против замъгляване.

Нормално е противозамъгляващите свойства на покритието на стъклата да отслабнат с времето.Предлагаме маркер, който подновява защитния слой и увеличава живота на очилата.

ИЗБОР НА РАЗМЕР

Непропускливостта на плувните очила/маски зависи от прилягането на полата към лицето. Препоръчваме преди покупка да ги пробвате чрез теста на вакуумния ефект, без еластичната лента.

Поставете ги и притиснете леко - ако очилата/маските застанат на лицето без ластика, значи ще бъдат непропускливи във водата. С този тест можете да установите и евентуални зони на неудобство на модела по лицето.Моделът се предлага в размери S (за тесни лица) и L (за овални лица).

РЕГУЛИРАНЕ НА ОЧИЛАТА

Прилягащите към формата на лицето очила не изискват силно стягане.Прекалено стегнатите очила могат да причинят дискомфорт, да оставят следи или да доведат до навлизане на вода.Не е необходимо натискане на стъклата с ръце. За плуване без навлизане на вода е достатъчен лек вакуумен ефект.Каишките трябва да минават на 2 до 3 см над ушите.

Това положение оптимизира стабилността и комфорта на очилата.

ПОДДРЪЖКА НА ОЧИЛАТА

Съветваме ви да:

изплаквате очилата (само при необходимост) с потапяне във водата;

избягвате силни водни пръски по вътрешната част на стъклата;

прибирате очилата/маските в кутията след плуване, за да предпазите стъклата (от вътрешната страна е покритието срещу замъгляване, от външната страна, за да избегнете надраскване);

избягвате да ги излагате на температура над 60°C;

не пипате и не търкате вътрешната страна на стъклата.

UV ЗАЩИТА

В съответствие с QB/T 4734-2023 всички очила Nabaiji предпазват от вредните UVA и UVB лъчи в рамките на нормална употреба, независимо от цвета на стъклата.Директното наблюдение на слънцето е опасно и може да доведе до необратими зрителни увреждания.

Състав

Състав

Леща: 100.0% Поликарбонат; Рамка: 100.0% Термопластичен полиетилен; Закопчалка: 100.0% Поликарбонат; Каишка: 100.0% Силикон

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

След употреба съхранявайте плувните очила в кутията им или в пластмасов калъф. <br /> Важно: да не се докосва вътрешната страна на стъклата, за да не се повреди покритието против замъгляване.

Ограничения при използване

Не докосвайте вътрешната страна на стъклата.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Очилата за плуване са одобрени при реална употреба от начинаещи плувци по време на тестове в Антиб през 2019 год. Очилата за плуване Nabaiji отговарят на изискванията на Регламент ЛПС 2016/425. Нашите продукти са изпитани и одобрени от независими лаборатории. Предназначени за плуване на повърхността.

Гаранция

2 Години

Видеа