DREAMSCAPE Реф. 8590030 4055351

ДЕТСКИ ГАЩЕРИЗОН ЗА СНОУБОРД 500, ЗА МОМИЧЕ, БЕЖОВ

144,00 лв.
Цвят: БЕЖОВО
  • БЕЖОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Създадохме този много топъл и непромокаем гащеризон с всички функционалности, за които винаги сте мечтали, за редовно до интензивно практикуване на сноуборд.

ПРЕДИМСТВА

Съвместимост

Може да се носи с протектор за гърба отдолу.

Регулиране

Система Pull'N Fit за регулиране на дължината на крачолите.

Устойчивост

Устойчива на триене и скъсване материя + подсилен на седалището и коленете.

Топлина

Рециклирана вата 100 г/м². Полар на седалището + warmseat = +54% топлина.

Непромокаемост

10 000 мм воден стълб, непромокаеми шевове.

Джобове

3 джоба, от които един с цип на гърдите.

Удобно използване

Свалящи се протектори от пяна на коленете.

Ограничанване на навлизането на сняг

Не позволява навлизане на сняг в зоната ка кръста. Вътрешни гети.

Техническа информация

Технология WARMSEAT на седалището

Ватата на седалището и до средата на бедрата е с 54% по-изолираща в сравнение с класическата вата.

При практикуване на сноуборд често сядате на снега. За да се чувствате удобно, решихме са ви предложим по-добра изолация в зоната на седалището.

Ватата допринася и за повече комфорт на лифта.

Непромокаемост

Дрехата е от непромокаема материя и с непромокаеми шевове. Шевовете на дрехата са подлепени от вътрешната страна с непромокаеми ленти, за да не позволяват проникване на вода. Всички шевове на дрехата са непромокаеми.

Какво е промазка?

Промазката е специална обработка на тъканите, която гарантира способността им да задържат водата на повърхността, без да я абсорбират. Така дрехата не се напоява с вода и остава суха и топла. Третирането трябва да се прилага многократно през целия период на използване на дрехата (средно след всеки 2 или 3 изпирания) със специални продукти, които се предлагат в нашите магазини. Всички якета за сноуборд са промазани.

Технология PULL N FIT

Технологията PULL’N FIT позволява да регулирате лесно и точно дължината на крачолите. Със системата PULL’N FIT регулирате лесно дължината на крачолите. Достатъчно е да вдигнете циповете, за да ги скъсите.

Протектори за коленете

Предвидихме подложки от пяна в зоната на коленете. При каране на сноуборд често се случва да застанете на колене, когато чакате някого или си почивате. Подложките от пяна изолират от студа.

Можете да ги сваляте, за да перете дрехата, или ако използвате допълнителни протектори за коленете.

Ограничаване на навлизането на сняг

С гащеризона не рискувате да навлезе сняг под дрехата в зоната ка кръста. Ефикасно решение. Но е възможно да навлезе сняг в долната част на крачолите. Ето защо предвидихме гети, за да се ограничи риска от навлизане на сняг в крачолите.

И тъй като дрехата е предназначена основно за сноуборд, гетите позволяват достъп до механизма за стягане на обувките, за да не се налага да ги вдигате всеки път, за да регулирате стягането на обувките.

Джоб на гърдите

Добавихме джоб на гърдите. Децата много го харесаха по време на тестовете.

Цип за ходене по малка нужда

Моделът за момичета е снабден с цип, който позволява детето да ходи по малка нужда, без да съблича дрехата.

Съвместимост с протектор за гръб

Гащеризонът може да се носи с протектор за гръб отдолу.

Препоръчваме следната комбинация:

- първи слой: термобельо; - втори слой: полар или друг топъл слой,

- протектор за гръб,

- гащеризон,

- детско яке за сноуборд.

Име на детето

Ако е необходимо, можете да напишете името на детето на дрехата.

Подсилване на седалището и коленете.

Основната материя на дрехата е устойчива на триене и скъсване, като в зоните на седалището и коленете сме избрали още по-здрава материя. Дрехата е създадена, за да издържи на всички предизвикателства.

Как гарантираме непромокаемостта на дрехата

За да предпазва ефикасно от дъжд, сняг и вятър, панталонът е изработен от материя, която не позволява проникване на вода и намалява усещането за вятър. Непромокаемостта на дрехата е тествана в лаборатория под специален душ, възпроизвеждащ реалните условия при сноуборд на терена. Накрая проверихме качествата й при реални условия.

Инструкции за пране

Инструкции за пране на дрехата: Машинно пране при 30°С на програма за синтетични тъкани. Обърнете дрехата наопаки. Използвайте малко количество препарат за пране. Не използвайте омекотител. Изстисквайте на ръка. Оставяйте дрехата да изсъхне на проветриво място. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се поставя върху радиатор.Възможност за подновяване на непромокаемостта с импрегниращ спрей за текстил. Спазвайте инструкциите за пране и поддръжка.

Пране и поддръжка

Инструкции за пране на дрехата: Индивидуално машинно пране на 30°С. Избирайте програма за синтетика. Не използвайте омекотител.

Тъй като дрехата е много дебела, я обърнете няколко пъти при сушене.

Да не се подлага на химическо чистене. Да не се поставя върху радиатор.Възможност за подновяване на непромокаемостта с импрегниращ спрей за текстил.

Гаранция на продукта

5-годишна гаранция за фабрични дефекти, считано от датата на касовата бележка. Гаранцията се предоставя за дефекти или скрити дефекти на продуктите, различни от обичайно изхабяване. Гаранцията не покрива щети, причинени от външна намеса и въздействие, независимо от вида им.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиамид; Платка: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Пълнеж: 100.0% Полиестер; Материя отстрани: 20.0% Еластан, 80.0% Полиамид; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти за сноуборд Dreamscape се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

5 Години

Видеа