DOMYOS Реф. 8572461 2958590

БЕБЕШКИ АНЦУГ,ТЪМНОСИН

18,40 лв.
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
  • РОЗОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Мек и удобен, с права кройка и ластици на крачолите и колана, анцугът е разработен по отговорна технология.

ПРЕДИМСТВА

Еластичност

Разтеглива материя, която гарантира пълна свобода на движение.

РАЗВИВАНЕ НА АВТОНОМНОСТ

Лесна за обличане дреха.

Техническа информация

Какво представлява концепцията за минимум отпадък (Minimal Waste)?

Това е нов производствен метод за намаляване на текстилните отпадъците още на етап дизайн и създаване на кройката. Продуктът се разработва въз основа на кройката, а не само като се има предвид дизайна на дрехата.

Създаването на кройката е ключова фаза от реализирането на продукта. При разкрояването се стремим различните части на дрехата да прилягат една към друга като пъзел, като по този начин ограничаваме до минимум текстилните отпадъци.

Защо разработваме продуктите си по концепцията за минимум отпадък (Minimal Waste)?

Между 20% и 15% от текстила, използван за облекло, остава неупотребен под формата на изрезки. Отпадъчният текстил означава излишно пропилени природни ресурси. За разрешаването на проблема е жизненоважно да се елиминира източника му - чрез максимум полезно ползване на текстила, минимум отпадък и възможно най-малка загуба на текстил по време на производството на продукта.За този продукт намалихме текстилните отпадъци от 19% на 9%.

Тестове на продуктите

При разработването на нашите продукти ние избираме тъкани и пигменти, който не представляват опасност за най-малките, както и аксесоари (копчета и др.), които не могат да бъдат погълнати. Гарантираме, че текстилните компоненти не оказват вреда, в случай че детето ги постави в устата си. Освен това ние разработваме всеки елемент на нашите продукти с приоритет върху безопасността на детето. Съобразили сме и най-малките детайли.

Развитие на детето

Разработваме нашите продукти съвместно със специалист по психомоторика, за да разберем нуждите на децата и да създадем дрехи, които им осигуряват свобода и възможност да са самостоятелни. "Предизвикателството е детето да не изгуби кураж и да не му е скучно. Трябва да му предложим движения в рамките на възможностите му, така че да може да ги повтаря, докато станат автоматични и докато ги усвои напълно.", обяснява Агат, нашият партньор и специалист по психомоторика.

В помощ на децата да успеят да се облекат сами

Как да им помогнем? С лесно затварящи се ципове, с широко деколте, за да могат да се облекат сами, без да се оплетат в дрехата, с визуални маркери, които да им помогнат да сложат дрехата правилно и много други. Малки детайли, благодарение на които детето ще придобие самостоятелност и ще започне да се облича само, както големите.

Какво облекло е подходящо за гимнастика за най-малките?

Продуктите на Domyos винаги гарантират максимално удобство на децата по време на спорт: тениска, долнище, клин или суитшърт. Облеклото не трябва да ограничава движенията. Детето трябва да се чувства удобно, докато се движи, без да се налага допълнително да нагласява дрехите си. Функционалността на продуктите Domyos е съобразена с нивото на физическата активност.

Състав

Състав

Основна материя: 48.0% Памук, 6.0% Еластан, 46.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди. Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Продуктът е преминал тестове на многократно пране и сушене, за да се провери устойчивостта на материята и цветовете. Подобни тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.

Гаранция

2 Години