QUECHUA Реф. 8562098 2881865

ПАЛАТКА С РЕЙКИ ЗА КЪМПИНГ ARPENAZ 4.2, 2 СПАЛНИ, 4-МЕСТНА

349,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипът ни разработи 4-местната палатка с рейки Arpenaz 4.2 с две спални и просторно преддверие.

ПРЕДИМСТВА

Лесен монтаж/демонтаж

Рейки с цветни маркери за лесно разпъване.

Лесно пренасяне

Правоъгълен калъф: 60 x 26 х 26 см, 40 литра, 11,7 кг.

Жизнено пространство

Спални: 140 x 210 см. Преддверие за правостоящи: 3,5 м² с борд с борд.

Непромокаемост

Воден стълб (мм): горен слой > 2000 мм, под > 2400 мм.

Намаляване на топлината

Дишащ горен слой на преддверието за ограничаване на конденза.

Тъмнина

Материя UPF 30: пропуска дневната светлина и частично филтрира UV лъчите.

Устойчивост на вятър

Устойчивост на вятър със степен 6 - около 50 км/ч. Тест в аеродинамичен тунел.

Указания


Техническа информация

ПРЕДДВЕРИЕ И СПАЛНО

Преддверие с площ 3,5 м² и височина 1,90 м.

Тази палатка е оборудвана със свалящ се под на входа, защитаващ от дъжд, и 8 джоба в преддверието и по 2 джоба във всяко спално.

Всяко спално на палатката е предвидено за максимум 2 дюшека с ширина 70 см.

Разпъване/събиране

Разпъва се с прекарване на 4 рейки през съответните канали.С цветни маркери за още по-лесно разпъване.

Препоръчваме продуктът да се разпъва от 2-ма души.Площ при пода: 20 кв.м.

Слънцезащита

Материята на горния слой е със слънцезащитен фактор UPF 30.Внимание: имайте предвид, че през отворен вход може да премине значително количество UV лъчи.

Вентилационни отвори

Преддверие с дишащ горен слой за проветряване и ограничаване на конденза във вътрешността на палатката. Високо разположени в предната и задната част на палатката вентилационни отвори. Комарници в горната част на входа и в дъното на спалното.

Устойчивост на вятър

Всичките ни палатки преминават изпитвания в аеродинамичен тунел върху въртяща се платформа. Целта е всички страни на палатката да бъдат изложени на еднаква сила на вятъра.

При правилно разпъване на палатката и поставяне на обтегачите, тя е устойчива на вятър със степен 6, измерен до 50 км/ч.

Непромокаемост

Палатките преминават тестове за непромокаемост. Първият тест се извършва в лаборатория: 200 л/ч/м² в продължение на 3 часа, което се равнява на тропически дъжд от 200 мм на час. Вторият тест е полеви. Той се извършва в реални условия от нашия екип. Тази палатка е оборудвана с горен слой от полиестер с полиуретанова промазка с водоустойчивост 2000 мм. Има непропускливи шевове с термолепени ленти и под от полиетилен 140 г/м².

Поправка

Дизайнерските ни екипи разработват продуктите по технология, гарантираща устойчивост и дълъг живот. Тази технология позволява извършването на поправки на повредените палатки. За резервни части и поправка на надуваеми рейки посетете сайта decathlon.bg или сервиза на магазина.

Рейки и колчета

Рейки: всички рейки са изработени от фибростъкло и са преминали двоен контрол на качеството, гарантиращ отлична устойчивост на счупване.Колчета: всички колчета са изработени от стомана и са с диаметър 6 мм.

Съвети за поддръжка

Нашите палатки за къмпинг са предназначени за употреба на открито (4 седмици годишно) - в къмпинг и навсякъде в природата. Непрекъснатото излагане на UV лъчи в рамките на няколко седмици може да повреди текстилните части. Тези продукти не попадат в категорията "Градински мебели" и не са предназначени за постоянно стоене на открито. За да гарантирате оптимално дълъг живот на палатката, препоръчваме да я съхранявате прибрана, когато не я използвате.

Състав

Състав

Горен слой (за палатка): 100.0% Полиестер; Вътрешна материя: 100.0% Полиестер; Постелка: 100.0% Полиетилен; Рейка: 100.0% Фибростъкло; Чанта за пренасяне: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Препоръчваме ви да оставяте палатката да съхне на открито, включително долната част. След това можете да го приберете, без да се страхувате от появата на миризми и образуването на мухъл.

Ограничения при използване

Не е подходящ за постоянно излагане на открито.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашите партньорски лаборатории, както и нашите собствени лаборатории, допринасят за иновациите и разработването на палатките Quechua. Обширните анализи и изпитвания ни позволяват да гарантираме техническите им характеристики (ветроустойчивост, непромокаемост).

Гаранция

3 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в условията, които можете да срещнете по време на къмпинг или в природата. Нашите екипи, както и представителна група от потребители (състояща се от наши партньори, любители на къмпинга и клиенти), тестват продуктите на всеки етап от тяхната разработка до пускането им в продажба. Така ние можем да гарантираме качеството на палатките.

Видеа