WEDZE Реф. 8563097 2911230

ДАМСКИ ПАНТАЛОН ЗА СКИ 180, ЧЕРЕН

84,99 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • БЯЛО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Топъл и удобен, панталонът се адаптира към телосложението ви.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Регулируема дължина на крачолите с тик-так копчета и на кръста с велкро.

Промазана материя

Промазана външна материя, която не позволява проникване на вода.

Регулиране

Гайки за тиранти от вътрешната страна на колана.

Топлина

Вата 60 г/м². Подплата от кардиран полиестер, температура на комфорт -9°C.

Непромокаемост

Мембрана 5 000 мм, част от шевовете са непропускливи.

Джобове

2 джоба с цип.

Техническа информация

Тиранти

Предвидили сме гайки за тиранти от вътрешната страна на колана. Тирантите се продават отделно (реф. 8751391).

Екодизайн

Водени от нашата отговорност към природата, за продукта използвахме технология на багрене DOPE DYE и рециклирана материя.

Моделите в черен цвят са изработени от 17% рециклирани материали и 49% багрене DOPE DYE, което позволява намаляване на емиссите на CO2 с 27%.

Моделите в бял цвят са изработени от 49% рециклирани материали и 18% багрене DOPE DYE.

Защо използваме рециклиран полиестер?

Като рециклираме пластмасови бутилки или отпадъчен текстил, за да произведем нашия полиестер, намаляваме използването на петролни продукти, като същевременно запазваме дишащите качества на материята.

Технология Dope Dyed

При багренето на текстила се използва много вода и се изхвърлят голямо количество отпадни води. За да намалим въздействието на този процес върху околната среда, избрахме нова технология на багрене, при която влакното се боядисва директно с неразтворим пигмент.

Кои елементи на панталона осигуряват топлина?За да гарантираме запазване на телесната топлина, използваме вата за изолация (рециклирана, 60 г/м²) . Ватата е материал от полиестерни нишки, които задържат различно количество въздух в зависимост от размера си и изолират от студа.

Как се измерва температурата на комфорт?

Тестваме всички продукти в лаборатория, за да определим температурата на комфорт. Тя се измерва без клин за панталоните и с термоблуза или полар за якетата. Посочената стойност е външната температура, при която хората, тествали продукта, се чувстват добре, без да им е топло или студено. Това усещане е индивидуално в зависимост от интензивнстта на практикуване на спорта и метаболизма на всеки човек.

Съвети за избор на ски облекло

За да запазите тялото си по-дълго сухо и топло, заложете на облекло от няколко слоя - Термобельо за отвеждане на изпотяването и панталон за защита от неблагоприятни климатични условия и топлина.

Импрегнация

Импрегнацията представлява напояване със специален разтвор или поставяне на непромокаем слой от вътрешната страна на плата. Тази технология не позволява проникване на вода в дрехата, като същевременно отвежда изпотяването, за да сте сухи и защитени през целия ден в планината.

Как се измерва непромокаемостта на дрехата?

Устойчивостта на тъканите срещу вода се измерва в мм воден стълб (тест по стандарт ISO 811). Колкото по-висок е показателят на налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 5000 мм издържа на налягане, упражнявано от 5000 мм вода. За ски препоръчваме материи с воден стълб от 3000 до 20000 мм.

Също така в DECATHLON тестваме непромокаемостта на всички продукти в лаборатория. Непромокаемостта на този продукт е 2/5.

Как да се предпазите от навлизане на сняг в дрехата?

Нашите панталони имат вградени гети с ластик, които покриват ски обувките. Те не позволяват навлизане на сняг в дрехата в случай на падане.

Инструкции за пране

Инструкции за пране на дрехата: Машинно пране при 30°С на програма за синтетични тъкани. Обърнете дрехата наопаки. Използвайте малко количество препарат за пране. Не използвайте омекотител. Изстисквайте на ръка. Оставяйте дрехата да изсъхне на проветриво място. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се поставя върху радиатор.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Пълнеж: 100.0% Полиестер; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Съхранявайте на закачалка. Убедете се, че дрехата е напълно суха, преди да я приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти с марката Wedze се проектират и разработват в нашите работни и изследователски центрове в подножието на Монблан. Изпитваме ги в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктите отговарят напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години