INESIS Реф. 8600403 4103165

ДАМСКИ НЕПРОМОКАЕМ ПАНТАЛОН ЗА ГОЛФ RW500, ЧЕРЕН

129,00 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • СИНЬО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите на INESIS разработиха този непромокаем панталон от еластична материя и с регулируем колан. Може да се носи като основен или като горен панталон.

ПРЕДИМСТВА

Ниско ниво на шум

Ламинираната трикотажна материя не издава шум при движение.

Лекота

Изключително лек панталон благодарение на трислойната материя.

Свобода на движение

Свобода на движение благодарение на разтегливата ламинирана трикотажна материя.

Непромокаемост

Концепция за водоустойчивост и непромокаема материя за 4-часова защита от дъжд.

Дишане на тялото

Дишащата материя на панталона RW запазва тялото сухо и осигурява проветрение.

Техническа информация

Няколко думи от продуктовия мениджър

Дъждът е истинско психологическо препятствие за играчите на голф. Искахме да създадем панталон, който наистина да ви позволява да играете под дъжда. Всички от екипа участваха в разработването на този продукт. Концентрирахме се най-вече върху непромокаемостта на панталона, без обаче да забравяме за нуждите и изискванията на играчите. Когато трябваше да се вземат решения за продукта, разчитах на опита си в играта на голф. Резултатът, който постигнахме, е изчистен, атлетичен и елегантен панталон.

Няколко думи от инженерния ни екип

„При създаването на панталона работихме съвместно с експертите по защита от дъжд на DECATHLON, които ни дадоха добри съвети“, разказва продуктовият ни мениджър.

Резултатът е непромокаем и промазан панталон, с който може да играете в продължение на 4 часа, без да се намокрите, благодарение на трислойната тъкан, непропускливите шевове и ципове.

Изчистеният дизайн също подпомага защитата от дъжда. „Колкото по-малко са шевовете, толкова по-голяма е непромокаемостта“, разказва нашият инженер.

Няколко думи от дизайнерския екип

Никой няма желание да си обува панталон за ски, за да отиде да играе голф. Това е спорт, който изисква движение. Материята, която избрахме, позволява кройката да бъде по тялото и да се запази комфортът дори когато се носи като горен панталон. Вталената кройка позволява истинска свобода на движенията.

Изберете обичайния си размер панталон.

За още повече удобство долната част на крачолите разполага с велкро лента и цип: така ще можете да свалите панталона, без да събувате обувките си.

Панталон, тестван под дъжда

„За да тества и подобри тази екипировка, екипът ни разчиташе на мненията и оценките на нашите играчи на голф.

"Заедно с множество експерти тествахме продукта в реални условия един декемврийски уикенд, когато времето беше изключително студено и дъждовно. По време на снимките условията бяха още по-лоши. Това ни позволи да одобрим панталона за дъждовно време във възможно най-екстремните условия“, разказват продуктовите ни мениджъри.

Поддръжка на екипировката Rain Weather

За оптимално продължително запазване на промазката и непромокаемостта на облеклото Rain Weather ви съветваме да измивате с вода следите от кал и да перете в пералня само в случаите на силно замърсяване. Изплакнете обилно и изсушете на проветриво място.

За да възстановите промазката, можете да поставите вече изсъхналата дреха в сушилнята, на кратка програма за синтетични тъкани.

Непромокаемост и проветрение

Устойчивостта на материята на водно налягане се измерва в мм воден стълб. Тази материя издържа на воден стълб над 5000 мм.Дишащата функция на материя се измерва с коефициента на устойчивост на паропреминаване, наречен още RET. Неговата стойност е под 12, което означава, че материята е много дишаща, подходяща за умерено интензивно натоварване.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Мембрана: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години