DOMYOS Реф. 8669905 4397766

МЪЖКА ТЕНИСКА ЗА ФИТНЕС ESSENTIEL, БЯЛА С ПРИНТ

18,90 лв.
14,90 лв.
-21%
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
  • КАКИ
  • БЯЛО / БЕЖОВО
  • ВИОЛЕТОВО
  • СИНЬО
  • МНОГОЦВЕТНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Удобна тениска за фитнес от технична материя. Отличен избор за всякакви случаи. Какво е предимството? Непобедимото съотношение качество - цена.

ПРЕДИМСТВА

Мекота

Много мека и приятна за носене материя.

Отвеждане на изпотяването

Материята отвежда изпотяването и гарантира комфорт.

Лекота

Материя с плътност 160 г/м².

Еластичност

Еластичната материя и кройката осигуряват свобода на движение.

[EN] Easy maintenance

Дрехата е лесна за поддръжка и изсъхва бързо.

Техническа информация

Продукти, създадени за фитнес

Фитнесът предлага голямо разнообразие от различни упражнения и занимания. Общото между тях е желанието за движение. Нашият приоритет е да създаваме продукти, които да ви предложат свобода на движение, техничност, комфорт и стил. Целият ни дизайнерски екип - от продуктовия мениджър до инженерите през стилистите, се включи в разработването на този продукт за ви предложи най-доброто фитнес облекло.

Тестват ли се продуктите преди продажба?

Да, разбира се. 100% от тъканите преминават строги тестове. Първо ги тестваме в лаборатория за устойчивост на многократно пране, за устойчивост на цветовете.

А след това? Тестваме ги и в реални условия. Наблюдаваме, анализираме и подобряваме, за да ви предложим продукт, който ще отговори на всичките ви очаквания. докато крайният продукт е готов за пускане на пазара.

Условия за замяна и връщане

Ако не сте напълно доволни или продуктът не отговаря напълно на вашите нужди, можете да го върнете. Подробна информация можете да намерите тук: https://www.decathlon.bg/zamyana-i-vrushtane-v-magazin.html

Състав

Състав

Основна материя: 16.0% Еластан, 84.0% Полиестер; Бродерия: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 40°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 40°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди. Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Продуктът е преминал тестове на многократно пране и сушене, преди да бъде пуснат в продажба. Нашите дизайнерски екипи в сътрудничество с външна лаборатория, се ангажират с тестовете, за да се гарантира, че продуктът отговаря на високите ни изисквания за качество. Целта е да ви предложим продукт, който ще отговори на очакванията ви.

Гаранция

2 Години

Видеа