Филтри 0
Филтри 0
OXELO Реф. 8614734 4214872

ФИТНЕС РОЛЕРИ FIT100, ЗА МЪЖЕ/ЖЕНИ, ЧЕРНО/СРЕБРИСТО

104,00 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Предназначени за начинаещи и за кратки разходки с ролери. Осигуряват комфорт и безопасност при усвояване на техниката за пързаляне, завиване и спиране.

ПРЕДИМСТВА

Няколко начина на използване

Пластмасова шина, съвместима с колела 80 мм. Спирачката се адаптира за ляв крак.

Удобно използване

Стабилно фиксиране: полугъвкав чорап с 3D мрежеста материя и пяна за комфорт.

Фиксиране на стъпалото

Твърда висока кора, връзки, микрометрична катарама и лента под глезена.

Качество на плъзгане

Колела 76 мм, 80A, лагери ABEC 5 за контрол на движенията.

Техническа информация

Предназначение

Fit100 са удобни и сигурни ролери с отлично съотношение на цена и качество. Подходящи са за семейни разходки на начинаещи и за неинтензивно пързаляне.

Комфорт и захват

Чорапът от полумека материя с 3D мрежа осигурява удобство, ограничавайки влагата. Пяната за комфорт и омекотяване на петата гарантира приятно пързаляне.Кората (частта от чорапа над стъпалото) е твърда и висока за стабилно фиксиране на глезена. Съчетан с тройна система за пристягане (връзки, микрометрична катарама и стягаща лента), този дизайн гарантира отлична поддръжка на глезена.

Качество и комфорт на пързаляне

С Oxelo това не е необходимо. Ролерите FIT100 предлагат качествено пързаляне на начинаещите благодарение на 76 мм колела, свързани с лагери ABEC 5. Комбинацията от пластмасова шина и меки гумени колела (твърдост 80A) осигурява добър баланс между толерантност и абсорбиране на вибрациите. Шините са съвместими с колела 80 мм.

Поддръжка/поправка на ролери

Смяна на компоненти или ремонт на ролери благодарение на резервните части, достъпни на щанда, чрез интернет или в сервиза на вашия магазин Декатлон.Сменяеми части: колела 76 или 80 мм, лагери ABEC 5 (или по-големи, ако търсите по-добро качество на пързаляне). Спирачни тампони, подходящи за ляв и десен крак.

Удължаване на експлоатационния срок на ролерите

Препоръчваме колелата да се разместват, тъй като не се износват равномерно – износването се осъществява косо. Причината е, че докато карате, ролерите често се накланят навътре – при засилване, завиване, както и при потегляне.

За ограничаване износването на колелата сменяйте местата им (обръщайте ги по двойки).

Максимално допустимо натоварване на ролерите FIT100 Oxelo

Ролери, сертифицирани по стандарт EN 13843, клас А (стандарт за ролери за възрастни). Този стандарт важи за спортна екипировка на колелца – кънки с колелца в една линия, създадени за потребител с тегло между 20 и 100 кг телесна маса. Стандартът определя изискванията за безопасност и спецификите, отнасящи се до методите на изпитване, маркировката и предоставяната от производителя информация за намаляване опасността от наранявания, на която е изложен потребителят.

Тегло на ролерите FIT100 на Oxelo

2,5 кг за чифт номер 43.

Тестове на нашите продукти

Всички наши ролери преминават лабораторни изпитвания, при които се потвърждава, че продуктът отговаря на съответните европейски изисквания за ролери, и се тества и на износване.

Лабораторните тестове се допълват от тестове в реални условия, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите, които подлагат продукта на сериозни изпитания. Резултат: тестван, добре изпитан продукт.

Състав

Състав

Ботуш: 100.0% Полипропилен; Кора: 100.0% Полипропилен; Външна част: 5.0% Полиуретан, 95.0% Полиестер; Колелца: 50.0% Полиуретан, 50.0% Полипропилен; Вътрешна част: 100.0% Полиестер; Подметка: 100.0% Термопластичен полиуретан; Закопчаване: 40.0% Термопластичен полиуретан, 50.0% Полиамид, 10.0% Неръждаема стомана

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Препоръчително е да се съхраняват на сухо място при умерена температура. След употреба да не се сушат в близост до източник на топлина или до открит пламък.

Ограничения при използване

Не са подходящи за ролер хокей или агресивно каране.

Тестване и гаранция

Гаранция за частите

2 години без консумативите (спирачка, колела и лагери).