SOLOGNAC Реф. 8493872 2468045

НЕПРОМОКАЕМИ ОБУВКИ ЗА ЛОВ CROSSHUNT 500, КАФЯВИ

169,00 лв.
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Предназначени за редовно ходене по слабо пресечени терени с рядка бодлива растителност. Непромокаеми обувки от цепена кожа за лов и други дейности на открито.

ПРЕДИМСТВА

Тегло

Леки обувки: тегло 680 г за размер 43.

Cцепление

Подметка с широки грайфери, пригодена дори за кални терени.

Удобно използване

Удобна стелка от полиуретан.

Непромокаемост

Непромокаема и дишаща мембрана под кожата, издържа на потапяне във вода до 8 ч.

Фиксиране на стъпалото

Връзване в 2 зони, гъвкава подметка, лицева част 5'', за слабо пресечени терени.

Устойчивост на дива растителност

От цепена кожа и с усилващ борд за защита от рядка бодлива растителност.

Техническа информация

Здравина

Устойчивостта на износване е важна характеристика на обувките. Лицевата част от цепена кожа с дебелина 1,8 мм осигурява дълготрайна издръжливост. Долната част (бомбе, форт, отстрани) е защитена със синтетичен усилващ борд, устойчив на всякаква растителност. Подметката с два вида плътност и грайферите са устойчиви на триене. Крайният резултат е здрави обувки, гарантиращи дълготрайна издръжливост.

Комфорт

При дълго и интензивно ходене комфортът е от първостепенно значение. Затова екипите ни разработиха тези обувки с дизайн, осигуряващ максимално удобство. Отлятата стелка приляга отлично към формата на стъпалото. Материалите са непромокаеми и дишащи. Кройката на обувката е разработена без твърди точки, за да осигурява лекота и гъвкавост при ходене. Крайният резултат е обувки, осигуряващи максимален комфорт и ефективност при продължително движение.

Стабилност

Интензивното движение при продължителен лов често е свързано с изкълчвания и болки в ставите. Тези обувки са разработени със средно висока лицева част и подсилена система за връзване: по този начин те стабилизират крака и осигуряват комфорт при движение по всякакъв терен. Отлятата подсилваща вложка в подметката осигурява плътна опора на свода за намаляване на умората в стъпалата и повишаване на стабилността. Крайният резултат е обувки, осигуряващи поддръжка на глезените и защита на ставите.

Поддръжка

Тези обувки се поддържат много лесно. Измиват се само с вода и сапун, без кремове или почистващи препарати. След изсушаване можете да нанесете импрегниращ спрей, за да възстановите промазката на кожата. Не ги сушете в близост до източник на силна топлина, за да запазите гъвкавостта на кожата.

Състав

Състав

Външна част: 30.0% Полиестер, 70.0% Цепена говежда кожа; Подметка: 50.0% Полиуретан, 50.0% Синтетичен каучук; Подплата на обувка: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да се съхраняват на чисто и сухо място. Преди да приберете обувките се уверете, че са почистени и сухи.

Ограничения при използване

Не са подходящи за преследване при лов с гонка.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Новите модели на Solognac са тествани в продължение на няколко месеца, а в изпитванията участват външни за DECATHLON потребители. Тяхното мнение ни помага да подобрим продуктите си, за да ви предложим най-добрите обувки. Правим и лабораторни изпитания, за да тестваме цялата обувка и материалите, от които е направена, и така да ви гарантираме безкомпромисно качество.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Няколко думи от наш потребител, ловец и управител на фирма за организиране на ловни хайки: "Използвам този модел от няколко месеца. Нося обувките по около 8 часа на ден. Те са изключително удобни и здрави. По принцип съм много взискателен към обувките, защото пазя краката си. Ако и вие сте взискателен ловец, тези обувки са идеални за вас".

Видеа