Филтри 0
Филтри 0
OXELO Реф. 8561739 2881182

ФИТНЕС РОЛЕРИ FIT500, СИНЬО/ЧЕРВЕНО

159,00 лв.
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Тези ролери са идеални за усъвършенстване на уменията и разходки в града. Дизайнът им гарантира комфорт и ефективност за лесно и свободно придвижване навсякъде.

ПРЕДИМСТВА

Няколко начина на използване

Алуминиева шина, съвместима с колела 84 мм. Спирачката се адаптира за ляв крак.

Удобно използване

Полугъвкав чорап с 3D мрежеста материя, вложки от пяна и омекотяване на петата.

Фиксиране на стъпалото

Твърда висока кора, връзки, микрометрична катарама и лента под глезена.

Качество на плъзгане

Колела 80 мм с твърдост 80A и лагери ABEC 7 за комфорт и леко пързаляне.

Техническа информация

РАЗМЕР

Препоръчваме да изберете един номер по-малки от обичайния ви размер.

Комфорт и стабилност

Полугъвкавият чорап с 3D мрежеста материя осигурява комфорт и ограничава изпотяването на крака в ролерите. Вложките от пяна предлагат комфорт, а омекотяването на петата гарантира приятно пързаляне.Кората (частта от чорапа над стъпалото) е твърда и висока за стабилно фиксиране на глезена. Тройната система за стягане с връзки, микрометрична катарама и стягаща лента гарантира отлична поддръжка на глезена.

Качество на плъзгане и маневреност

С Oxelo това не е необходимо. Ролерите FIT500 гарантират много добро качество на плъзгане благодарение на алуминиевата шина, която е по-твърда от пластмасовата за по-добро за възстановяване на енергията, лагерите ABEC 7 и новия модел гуми 80 мм с твърдост 80A.

Комбинацията от алуминиева шина и гумени колела 80 мм осигурява добър баланс между оттласкване и качество на плъзгане.

Шините са съвместими и с колела 84 мм.

Поддръжка/поправка на ролери

Смяна на компоненти или ремонт на ролери благодарение на резервните части, достъпни на щанда, чрез интернет или в сервиза на вашия магазин Декатлон. Сменяеми части: колела 80 мм 80A или 80 мм 84А, лагери ABEC 7 или ABEC 9. Основа на спирачката, подходяща както за десен, така и за ляв крак.

Удължаване на експлоатационния срок на ролерите

След каране във вода, прах или пясък, с цел удължаване живота на ролерите, може да демонтирате и подсушите колелата и да обезмаслите лагерите със сух парцал. Открийте нашите съвети и видеоръководства на канала ни в YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Удължаване на експлоатационния срок на колелата

Препоръчваме колелата да се разместват, тъй като не се износват равномерно – износването се осъществява косо. Причината е, че докато карате, ролерите често се накланят навътре – при засилване, завиване, както и при потегляне.

За ограничаване износването на колелата сменяйте местата им (обръщайте ги по двойки).

Максимално допустимо натоварване на ролерите FIT500 Oxelo

Ролери, сертифицирани по стандарт EN 13843, клас А (стандарт за ролери за възрастни). Този стандарт важи за спортна екипировка на колелца – кънки с колелца в една линия, създадени за потребител с тегло между 20 и 100 кг телесна маса. Стандартът определя изискванията за безопасност и спецификите, отнасящи се до методите на изпитване, маркировката и предоставяната от производителя информация за намаляване опасността от наранявания, на която е изложен потребителят.

Тегло на ролерите FIT500 Oxelo

2,8 кг за чифт номер 43.

Тестове на нашите продукти

Всички наши ролери преминават лабораторни изпитвания, при които се потвърждава, че продуктът отговаря на съответните европейски изисквания за ролери, и се тества и на износване. Лабораторните тестове се допълват от тестове в реални условия, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите, които подлагат продукта на сериозни изпитания.

Резултат: тестван, добре изпитан продукт.

Състав

Състав

Ботуш: 100.0% Полипропилен; Кора: 100.0% Полипропилен; Конструкция: 100.0% Алуминий; Външна част: 25.0% Полиуретан, 75.0% Полиестер; Колелца: 50.0% Полиуретан, 50.0% Полипропилен; Вътрешна част: 100.0% Полиестер; Подметка: 100.0% Термопластичен полиуретан; Закопчаване: 50.0% Термопластичен полиуретан, 20.0% Поликарбонат, 30.0% Полиамид; Острие: 100.0% Стомана

Съвети за съхранение и поддръжка

Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C. Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Препоръчително е да се съхраняват на сухо място при умерена температура. След употреба да не се сушат в близост до източник на топлина или до открит пламък.

Ограничения при използване

Не са подходящи за ролер хокей или агресивно каране.

Тестване и гаранция

Гаранция за частите

2 години без консумативите (спирачка, колела и лагери).

Видеа